Ştiri macabre

Lansarea noului cosciug din aur dotat cu telefon mobil se integrează perfect în activitatea geotectonică cu care se va confrunta România în următoarea perioadă. Agenţiile de presă citează voci ale experţilor în domeniu care susţin că un cutremur cu magnitudinea de peste 7°R se va produce în zona Vrancea. Ştirea vine în contextul catastrofei din Chile, pe fondul celei din Haiti de la începutul anului, dar şi al apropierii zilei de 4 martie, cînd se vor împlini 33 de ani de la momentele devastatoare din ’77.

Revenind la sicriu, un posibil cutremur ar face ca piaţa de desfacere pentru acest produs să crească, numărul cumpărătorilor mărindu-se de la o replică la alta. Materialul preţios din care este realizat acest “must-have” al zilelor noastre poate salva viaţa în proporţie de 100% datorită sistemului incorporat de telefonie mobilă GSM. Memoria telefonului include din fabricaţie cele mai importante numere scurte în caz de urgenţă: 112 şi Ora exactă. Utilitatea cosciugului creşte în momentul în care, aflat sub dărîmături, perfect teafăr, nevătămat şi lucid, posesorul de sicriu de aur cu telefon mobil incorporat anunţă autorităţile privind existenţa lui, povestea căpătînd astfel un final fericit. Recomand cu căldură o asigurare de tip full casco pentru toate tipurile de calamităţi.

Pe de altă parte, profesorul Mărmureanu ne asigură cu aceeaşi placă ruginită de faptul că energiile din pămînt nu sînt suficiente pentru producerea unei catastrofe. Mai aflăm că Bucureştiul ar fi cel mai afectat de cutremur. Soluţii? Să mutăm Bucureştiul. Se va simţi în toată România? Să mutăm România în altă parte. Ar fi o idee bună, numai că trebuia luată mai demult un picuţ, poate aşa era şi neamul nostru un pic mai cizelat.

Similar Posts:

De ce nu lăsăm cocalarii să fie cocalari ?
Gugle Hărţi

Comments 5

  • Stirile sunt facute sa vanda. Sa induca starea de oroare in randul cetatenilor. Vezi cazul cu Toni. Atunci majoritatea oamenilor s-au vaccinat. Romanul moare de grija altuia.

  • […] al doilea telefon pentru celelalte n-spe mii de numere care le am. Toţi sunt derutaţi, inclusiv, Naicu şi Boris cred – au nişte numere care momentan nu au telefon. Aseară în Regie (patria […]

  • cosciug din aur cu mobil :))
    da ce fel de mobil e ala care merge sub pamant?? poate cu semnal geotectonic =)) plus ca apoi, o sa-l dezgroape toti sa-i fure cosciugul, iar pe el il arunca gol in sant … ii ia si dintii de aur ca tot a fost dezgropat :))

  • Sa mutam Romania mai in vest, ca sa avem autostrazi 😀

  • Cat snobismmmm!!!! Toti ursarii vor trai de acum incolo intr-un maxim confort, acolo la 5 metri sub pamant. Ma intreb oare cosciugul cu menajera nu s-a inventat??? Una sa iti faca curat si sa iti calce hainele!! Ba chiar sa iti si gateasca ;;) Ar fi fun! Hai sa aveti pofta! Bleahhhhh :-&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.