Comments 7

  • o sa te faci de 200 de kile dar noi tot o sa te iubim :X

  • Naicule, Naiculeeee, mai devreme ai vorbit numa’ de ciOopsuri şi şaorme! Acuma o dai în pastrame dă porc! Da’ mâine ce-are să urmeze?! Mă, Naicule, nu eşti pă trend dăloc! Tu nu vezi că să poartă sigla Bio-Eco& Co.? Ntz, ntz, ntz…
    Apăi, dacă tu astă mâncare o pui în coşu’ meu câştigător, pân’ la vară nu mai am loc pă nicio Cale, fie ea ş-a Victoriei! 😛

  • Dar cine a zis că le-am mîncat eu?

  • No, hai că asta a fost prea, prea!! Mintea mea şugubeaţă aşa a perceput şi aşa a crezut! De fapt, şi duda ta asta a lăsat să se înţeleagă! Pfff… 🙂
    Coroborând cu articolul anterior cu ciOopsuri şi şaorme, na, am luat-o p-o pantă greşită cu înţelegerea! Îmi cer scuze!
    Tare asta!

  • Linişteşte-te. Urmează un articol edificator care va lămuri toate aspectele culinare.

  • Intrebarea e ”cum e posibil….” si raspunsul ….”ca hapsanul” ?
    😕 :d

  • d’oh, dar nu e mult deloc 😐 adica,portia de carne indicata pe care un om trebuie sa o manance pe zi ( si pe care eu personal o mananc) este de 150 de grame de carne porc,vita,pui etc. si daca eu mamanc 150 gr/ zi, un om mai solid si cu un apetit si mai deschis ajunge si la 200-250 gr/zi. concluzie: sa zicem ca s-a depasit cu 150 gr mai mult decat portia normala. daca spuneai intr-o zi si nu in doua, poate consideram ca a fost hapsan. macar le-a mancat incet?nu de alta, dar ajuta la digestie ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.