Seriale

Nu prea sînt eu cel mai mare fan al filmelor seriale. Îmi place să văd un film care începe şi se termină azi. Şi totuşi, de-a lungul timpului am avut nişte mici scăpări foarte ciudate.

Prima a fost Sunset Beach, o porcărie de soap-opera de vreo 200 şi ceva de episoade care puteau fi lejereanu maxim 5. Şi nu zic asta din cauza subiectului, ci din cauza actorilor din film care au fost foarte mulţi. Firul epic era atît de tras de păr încît dacă era vorba ca un actor să meargă din dormitor pînă la budă, faza asta se întindea pe vreo 2-3 episoade. Finalul a fost absolut genial, de chiar îmi venea să sparg televizorul. O mare porcărie.

Apoi mi-am dat doctoratul în limba spaniolă cu o telenovelă – Salomé. Din acest serial nu mai ţin minte absolut nimic decît că erau trei fraţi şi ea era mama lor şi că era panaramă odinioară, în fine. Şi la un moment dat unul dintre aceşti fraţi avea o prietenă, motiv pentru care m-am decis să mă uit pînă la finalul serialului. Cum s-a terminat, nu mă întrebaţi, probabil că frumos ca orice telenovelă. Ţin să mă felicit că m-am uitat la acest film, datorită căruia traiul meu din ultimii cîţiva ani s-a uşurat semnificativ, avînd în vedere că încă de atunci ştiam să spun “desgraciada” şi “te voy a matar”.

Cel mai tare serial din toate timpurile a fost unul de habar n-am cum se cheamă şi care a fost pe AXN. Am dat de el întîmplător încă de la primul episod. Mişto rău, cu extratereştri, cu o uşă care te ducea în altă dimensiune, un hotel în mijlocul pustiului, chestiuni paranormale, tare rău. Sfîrşitul episodului 1. Altă seară la fel, uşa, fulgere, vin extratereştri, pleacă extratereştri, faze super, eu încîntat. Sfîrşitul episodului 2. Era ca un drog, aşteptam să vină următorul episod. Uşa, lumina divină, amintiri, intră în camera aia, nu mai poate să iasă, mai apare un extraterestru mic, foarte tare, beton, super extaz. Sfîrşit. Ah?!? Cum adică sfîrşit? Adică sfîrşit sfîrşit? Or fi greşit. Iau programul tv să mă uit dacă mai e şi săptămîna viitoare şi nimic. Primul serial care mi-a plăcut extrem, format din 3 episoade. Păcat că nu mai ţin minte cum se chema.

A mai urmat apoi First Wave tot cu extratereştri. Iar din seria clasicelor, să nu uit să menţionez de Dallas şi de cel mai serial de serial din istoria omenirii care a fost Star Trek – The Next Generation (ăla cu Picard). De curînd m-a prins vîltoarea cu CSI, bine că am aflat şi eu după cîţiva ani că există acest serial. În rest, să trăiască filmul artistic de ~110 minute.

articol survenit în urma unei lepşe mai vechi de la Ada.

Similar Posts:

Cum a sărutat-o Iker Casillas pe Sara Carbonero
Supratitrarea de la operă

Comments 10

 • Singurul serial care “m-a prins” a fost Prison Break seria 1, ca la urmatoarele au lungit-o rau de tot si mi-am pierdut rabdarea :)
  Dar sa stii ca telenovelele alea aveau si ele un merit…am o multime de colege care au invatat spaniola suspinand dupa nu stiu ce Juan Jose Armando, in timp ce eu m-am chinuit cu dictionare si carti.

 • Buna ziua, va trimitem acest mesaj in speranta ca poate va intereseaza un traffic analytics, este vorba de http://www.WTStats.com.
  Putem sa oferim urmatoarele:
  Complet gratuit!
  Nu avem reclame ascunse in website sau in codul de tracking.
  Statistici in timp real. Traficul este monitorizat in fiecare secunda.
  Statistici organizate pe perioade de timp: zile, stapamani, luni.
  Statistici legate de referreri.
  Statistici despre browserele folosite de catre vizitatori.
  Statistici despre sistemul de operare folosit de vizitatori.
  Detalii despre rezolutiile folosite de catre vizitatori.
  Fara limitari de date. Nu vom sterge sau limita niciodata statisticile dumneavoastra.
  100% Privat. Pretuim intimitatea dumneavoastra, de aceea statisticile pot fi facute private.
  (Scuze ca postez aici, dar din nu stiu ce motiv contact form-ul nu merge iar online nu esti).

 • nici eu nu le am cu serialele, dar nu stiu cum pana la urma am fost convins sa ma uit la True Blood, l-am luat de pe net desigur, tot sezonu. Si pana la urma am ajuns sa-mi placa serialul, acuma astept sa apara sezonul 3 :)

 • The Lost Room e serialul ala de 3 episoade de pe AXN. L-am savurat maxim! Si nu e chiar cu extraterestri. :)

 • eu urmaream BEVERLY HIILLS…SALOME…SI ALTELE NU IMI MAI ADUC AMINTE NUMELE SERIALULUI…:d

 • Mie mi-a placut : BD la munte si la mare .
  Asta e un serial adevarat.
  Apoi urmeaza in spatele lor la mica distanta : TOATE PANZELE SUS .

 • de santa barbara ai uitat ? :)

 • N-am uitat, dar n-am rămas aşa marcat după el.

 • Merlose Plase :)

 • After I initially cneteommd I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I receive four emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.