Concert In Memoriam Dinu Lipatti

Joi, 2 decembrie 2010, ora 19, va avea loc la Sala Radio din Bucureşti un concert dedicat celui care a fost poate cel mai reprezentativ pianist român al tuturor timpurilor – Dinu Lipatti. Acest eveniment, organizat de Lipatti Music Production şi realizat în coproducţie cu TVR Cultural şi Radio România Cultural, are loc chiar în ziua în care se împlinesc 60 de ani de la moartea marelui pianist. Dispărut mult prea repede, la doar 33 de ani din cauza leucemiei, Dinu Lipatti este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi pe care i-a dat şcoala de pian a secolului trecut.

Veţi avea ocazia să ascultaţi lucrări compuse de Bach, Chopin, Brahms, Ravel, Scarlatti, Prokofiev sau Poulenc, în interpretarea pianiştilor Zlata Chochieva, Kateryna Titova, Sasha Grynyuk şi Sergiu Tuhuţiu, cel din urmă fiindu-mi fost coleg de facultate şi totodată cel care s-a implicat trup şi suflet ca această manifestare să poată avea loc.

Biletele costă 10, 15 sau 20 de lei şi se pot achiziţiona online pe www.eventim.ro sau direct la casa de bilete a Sălii Radio din strada General Berthelot, 60-64, tel. 021.303.1428, 021.314.6800.

Vă recomand cu drag acest concert!

Similar Posts:

Cel mai tare videoclip românesc din toate timpurile
Repeat

Comments 3

  • Merci pt.informatie,chiar incerc sa ajung,mi-ar placea !O zi frumoasa !

  • din pacate, nu pot ajunge.:))
    Am scoala si 400si ceva de km pana la Bucuresti.:-<

  • nici eu nu pot ajunge…sunt cam !4,000 de km departe! insa….sa par si eu cu mot, deand eram in facultate in fiecare joi ma duceam la Sala Radio :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.