Să trăiţi bine (reloaded)

Talentele nu se întîlnesc la tot pasul. Dar şi cînd o faci, trebuie să realizezi că te afli faţă-n faţă cu el, să-i recunoşti valoarea, meritele şi să-l promovezi. Este şi cazul Cetăţeanului Turmentat care a realizat o nouă operă de artă, avîndu-l ca protagonist pe fixodent prezident. În această imagine cutremurător de grăitoare, domnia sa se află alături de o purtătoare de migeac căreia doreşte să-i arate unde a ascuns el adevărata flotă, ademenind-o cu doar trei schiţe de Caragiale şi nişte covrigi de Buzău. Toate acestea pe fundalul unei privelişti de vis în planul secund – o plantaţie de marijuana.

Părerea specialistului: blonda asta are IQ-ul mult mai dezvoltat decît vrea să pară că e. Mai bine îl alăturai pe marinel cu o ştoarfă din instantaneele de neuitat de aici.

Similar Posts:

Ofertă de criză cu dublă cetăţenie
Just me. Fără mişto ?

Comments 3

 • E prea tare poza. Cine se pricepe se pricepe. Felicitările mele.

 • OCHIOSU BEAT05.Jan.11-22:49hs

  nicolae caramfil nu afost proprietar in emil zola nr 2….ci wolf maria….deci miroase a infractiune

  .Numarul 2055 01/05/2011

  LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI
  MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID!

  4 08 2010
  Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă.

  Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii.
  Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim.

  Copyright Tricolorul

 • Rusine,Dinu Patriciu!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.