Să scriem ca să scriem

Aşa e, Myrciu are dreptate. Chiar mă gîndeam la lucrul ăsta cînd am lansat Coiul de Aur. Deşi un pic îngrijorat de faptul că sînt în unele certuri cu señora Inspiración în perioada asta, am riscat să ţin şi anul ăsta micul concurs. Nu-i puteam dezamăgi pe cei cîţiva prieteni ai blogocilindrului, chiar dacă ştim foarte bine celebra zicală care spune că no one cares about your blog. Cu toate astea, pentru a da ocazia unor eventuale noi comentarii eligibile pentru marea finală din decembrie, am să încerc pe cît posibil să postez măcar o dată pe zi. Tare mi-e că vor fi doar nişte articole de umplutură, poate chiar poze, filme, prostii, acţiuni asemănătoare titlului acestuia. Oricum nu vă supăraţi pe mine, că n-aveţi de ce.  În fond şi la urma urmei trebuie să mai parcurgem şi astfel de perioade pentru că altfel ne-am plictisi de atîta geniu ce răzbate prin intermediul acestor rînduri epocale.

Vă mulţumesc pentru înţelegere.

Similar Posts:

Ceva ce rar întîlneşti în ziua de azi
Pentru că tot sîntem în perioada Coiului de Aur

Comments 6

 • dar ce te framanta pe tine de ti a golit inspiratziunea asa instant?ia sa vezi tu ca lucrurile mari nu se fac din impuls,ci dintr-o serie de lucruri mici puse cap la cap.aaaaa! vezi de la care cap incepi si la care cap le pui :p

 • I care ’bout your blog!:)
  La mine, majoritatea postarilor sunt pur intamplatoare. Nu stii ce iti rezerva viitorul. Poate scrii si despre ultimul meu video.:) :
  http://www.youtube.com/watch?v=vvzJVgmup3I
  Mersi anticipat si spor la postat:)

 • @mama lu*SI: Dar cine-a zis că vreau să fac un lucru mare?

  @ Myrciu: Clipul ăsta chiar l-ai făcut tu?

 • Pai ori scriem, ori nu mai scriem? Asa de umplutura nu prea merge ca nu ne vin ideile si inspiratia necesara, dar daca tu insisti. I care about your blog, and you know who I am! :)

 • Da, este autentic.
  L-am făcut ieri (20.11.2010), mi-a luat vreo 6 ore, am folosit Paint.NET şi Windows Live Movie Maker 2011 şi a ieşit ceva drăguţ, cred.

 • mey dl naicu pai ma gandeam si eu ca poate ai mancat ceva gras si condimentat si oi face mare,se putea sa nu ma articulezi tu cu arcushul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.