S-a găsit leacul!

În goana disperată pentru găsirea vaccinului salvator împotriva coronavirusului, o înghețătărie de pe Costa del Sol (Spania) a implementat la intrare un sistem de ultimă generație care te scapă de infecția cu Covid-19. Structura este asemănătoare unui arc de triumf, metaforă subtilă a triumfului umanității contra inamicului actual numărul 1 al planetei.

Echipamentul care te scapă de coronavirus se numește, evident, COVIDZERO și este fabricat 100% din materiale reciclabile provenite din reziduuri medicale infectate în prealabil cu Covid-19 și dezinfectate ulterior cu clor. Mecanismul este foarte simplu și ușor de folosit. La trecerea pe sub arc, senzorii de mișcare declanșează vaccinul sub forma unor vapori de apă similari perdelei de ceață răcoritoare pe care o întâlnim deseori la terase, în zilele toride de vară.

Cel mai miraculos caz de vindecare survenit la gelateria de pe faleză este cel al lui Paulică Frânariu, cetățean român cu domiciliul în străinătate și rezident spaniol, infectat cu coronavirus în stare critică la terapie intensivă la un spital privat din apropiere. La auzul știrii despre existența COVIDZERO, sub amenințarea că va infecta tot personalul medical al clinicii în care se afla internat, a reușit să evadeze și, după ce a smuls de pe acoperișul spitalului o antenă 5G+ cu care ar fi amenințat pe oricine întâlnea în cale, a ajuns în cele din urmă la înghețătăria de pe faleză.

“Nu am făcut nimic altceva decât să trec pe sub vaccinator și să mă vindec miraculos!”, a declarat vizibil emoționat conaționalul nostru, căruia i s-au prelevat probe atât înainte, cât și după ce a fost dezinfectat cu soluția miraculoasă, medicii confirmând vindecarea pacientului. Patronii localului nu au vrut să declare ce conține lichidul salvator, sperând astfel la o cifră de afaceri explozivă pentru următoarea perioadă.

UPDATE: Surse neoficiale au declarat pentru Reuters că vaccinul ar avea în componența sa un extract de colivă, originar într-o țară din estul Europei. Cercetările continuă.

Similar Posts:

Știu ce n-ai făcut vara asta!
Idei noi la început de an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.