România la o săptămînă

Sînt în mijlocul periplului românesc. Am venit de o săptămînă şi mai stau o săptămînă. Ce pot să zic despre acest fapt? Ce ştiţi deja, dar am constatat o chestie. În primele zile şocul revenirii e marcant, ţi-e scîrbă de orice rahat îl vezi şi ai crezut că o fi dispărut. Că lumea s-a săturat de nesimţire, de hoţie, jaf, de manele, de şoferi handicapaţi, de flash-uri, de claxoane, că gropile au început să dispară, la fel şi gunoaiele aruncate peste tot etc.

Dar nu e aşa. Totul e aproape la fel. După un timp însă începi să te obişnuieşti. În orice caz, rămîne ca o junglă cu animale care luptă să supravieţuiască.

Ieşirile în oraş cu prietenii trezesc nostalgii şi amintiri frumoase. Pe plan emoţional însă, casa mi-e goală dintr-odată. Îmi lipseşte mult Super Mamaee.

Similar Posts:

În vacanţă obosesc, la serviciu mă odihnesc
La mulţi ani, Cristi !

Comments 7

 • Ia hai diseara la o shaorma!!! 😀

 • numai tie? e aiurea, dar poti sa gandesti si altfel… se putea si mai rau.:(

 • @ Ada: Ia! 😀

  @ Sufletica: Aşa e, dar nu e o consolare dorită.

 • stiu, insa niciodata viata nu este asa cum vrem noi.Asa ca nu ne ramane decat sa ne consolam ca se putea si mai rau.De bine, de rau, inca ai pe cineva care mai iti da viata in casa aia.Daca nu era nimeni, cum ar fi fost? E greu, stiu… dar nu ai cum schimba situatia.

 • Salutare omule! Nu stiam ca esti in Romania, dar te invit sa bem un cico prin oras daca ai timp si chef intr-o seara! Da, poate chiar o saorma dupa :))

  Valy (cel care a vizitat Spania anul trecut impreuna cu gasca)

 • @ Valy: Pai am inteles ca ne vedem cu gasca. Stabilim o seara si ne vedem cu tontii.

 • OK, pai anuntati-ma si pe mine cand se organizeaza! Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.