Probleme de amor

Fără doar şi poate, blogul ăsta are vreo trei articole mari şi late la care ajunge lumea după căutări. Unul dintre ele este efectiv scris la cea mai mare caterincă posibilă, lucru pe care însă mulţi nu prea l-au dibuit. Azi dimineaţă, o fată (cel mai probabil) a aterizat pe articolul cu pricina după ce a dat search pe yahoo următorul text: eu iubesc ca o proastă ce sunt aş vrea să mor nu mai suport cearta [dovada]. Problema ei nu s-a rezolvat cu nimic, în cazul în care a stat să citească balivernele expuse din străfundul miştoului. Moartea nu e o soluţie pentru nimic, poate doar în cazurile disperate ale celor care suferă de boli cumplite în ultimă fază, atunci cînd nimeni (nici chiar cei apropiaţi) nu-ţi mai poate oferi vreo speranţă. Aici da, moartea curmă suferinţa celui ce se zbate şi, într-o oarecare măsură, a celor din jur.

Cînd iubeşti ca o proastă şi cel de lîngă tine nu-ţi împărtăşeşte pe deplin sentimentele nu prea ai ce să faci. Îl îmbrobodeşti cu orice, îi faci pe plac, renunţi la tot pentru el, ajungi chiar să accepţi umilinţe din partea lui. Toate astea pentru ce, atîta timp cît el continuă cu mîrşăviile lui? Mîndria ta ca proastă ce te consideri unde a dispărut? Nu mai bine încerci să o regăseşti pe deşteapta din tine? Nu mai bine continui să trăieşti? Nu e mai bine să termini cu cearta pe care zici că nu o suporţi? El a renunţat, de ce nu o faci şi tu?

Similar Posts:

Mai facem nişte rechemări în service ?
Acum şi în limba română

Comments 6

  • mda… te-a si gasit inteleptul satului … cu exprienta exhaustiva in dragoste si model de urmat
    >:p

  • daca ai o alta parere pentru a o ajuta pe sarmana fata, simte-te libera sa te exprimi.

  • Ti-am spus ca o sa te de-a astia la stiri. Nu m-ai crezut. Articolul ala nu are o tenta de misto deloc atunci cand suferi. L-am citit nu odata ci de mai multe ori in diferitele mele stari. Cel mai bine adauga un p.s. cu articol la misto.

  • am spus că e la oha => hohaială => mişto => caterincă.

  • Da’ de ce sa adauge cu articol la misto? Cat de retard sa fii sa cauti asta pe net si cum ar putea mai precis sa te influenteze in vreun fel articolul lu Baicu?

    Misto cu eu iubesc ca o proasta ce sunt vreau sa mor nu mai suport cearta. 😀 beheheheh

  • Dragostea e oarba intradevar dar nimeni nu merita sa iti dai viata pt. el,sau doar pt. copilul tau ATAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.