Prînzul în oraş

moto: lucrurile astea o să mă omoare într-o zi.

Îmi displace ideea de a sta să mănînc înăuntru la fast-food din motive pur igienice. Dacă în mult iubita ţărişoară nici nu se pune problema, restaurantele de genul ăsta fiind considerate de lux, afară nici nu-ţi vine să intri de cîtă mizerie găseşti. Cît or mopui ei şi tot degeaba. Totuşi există şi fast-food-uri curate (foarte puţine însă) unde se poate vieţui acceptabil la o masă. Problema se schimbă radical dacă ai tot timpul liber din lume. Şi-atunci e de preferat luatul mîncării la pachet şi consumul unei vite colesterolice în diferite colţuri pline de încărcătură emoţională ale mediului înconjurător, locuri care devin pe zi ce trece din ce în ce mai puţine.


Similar Posts:

Cine ştie să joace Hearts ?
Moment aniversar

Comments 6

 • N-am inteles-o p-aia cu “Dacă în mult iubita ţărişoară nici nu se pune problema, restaurantele de genul ăsta fiind considerate de lux”.Unde in Romania 2010 fast-food-urile sunt considerate un lux?

 • Auliuuuuu, Naicule, tu eşti acoloşa? Dejunezi cu avioane pe deasupra? Cu melodia aia pe hondă? Deci, trecând cu vederea peste mâncarea nesănătoasă pe care o consumi şi care-ţi scurtează din viaţă, cu fiecare bucată dă cartof în checeap înghiţită, rulezi ăt maximus!

 • @Dragos: In Romania 2010 se da cu mopul mult mai des ca-n alte Romanii 2010.

 • de acord cu ce a zis dragos si oricum fast-food-urile nu sunt o alimentatie sanatoase incearc sa te feresti cat poti ca bine nu fac.:d

 • Ce mistooo ! Da’ tot mai misto e la noi acolo sha. 😉

  A aparut o noua reclama la Civic. Cikireaut ! http://www.lizmadsen.com

  😉 Reclama mascata. 😛 Beheheh

 • 🙂 viata ta…sa savurezi un fast food sau orice altceva sub un avion in trecere 🙂
  imi place ca ai dat si cartofii cu ketchup sa dea bine la filmare :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.