Primul meu check in

Chiar dacă la prima vedere sînt un obez introvertit, la o privire mai introspectă compensez cu slăbiciunea extrovertită de a fi sclavul împărtăşaniei locaţiilor pe care le vizitez. Sînt conştient de faptul că asta e cea mai transparentă metodă prin care “ăia” ştiu unde sîntem, ce şi cît facem, ceea ce oricum ar şti ştiu şi fără metodele astea parşive. Dar tu, cetăţene, atîta timp cît eşti paşnic şi nu le dai motive “ălora” să te caute, poţi să te cecuieşti liniştit unde vrea 4sq-ul tău.

După cum deja aţi aflat din alte surse demne de toată invidia şi heităreala, Facebook îşi va schimba înfăţişarea începînd de sîmbătă, 1 octombrie. Ceea ce puţini (dar din ce în ce mai mulţi) ştiu este că poţi deja să aplici modificările în profilul tău şi asta se face foarte simplu, dacă citeşti articolul ăsta. Una dintre noutăţile viitoare este introducerea timeline-ului, exact ca la twitter, opţiune care-ţi dă posibilitatea de a vizualiza postări din arhiva ta, dar şi a prietenilor, astfel putîndu-ţi admira care a fost primul tău status pe care l-ai adăugat în necunoştinţă de cauză sau, altfel spus, cum a început declinul tău ca om în societate.

Foarte interesant, în ceea ce mă priveşte, că primii paşi feisbucici au fost la doar o zi după inaugurarea domeniului pe care-l deţin şi astăzi cu ajutorul proniei cereşti – un detaliu şi mai accentuat al ritualului personal de creştinare online. Mai mult! Cu toate astea, se poate merge şi mai înapoi, putînd să ajungi pînă la ziua în care te-ai născut şi să adaugi ce-ţi trece prin cap. Eu am postat ce se vede mai jos. Deh, fiecare după posibilităţi…

 

Similar Posts:

IMAGINI ŞOCANTE !!!
Despre comentariile de pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.