Cu trenul (partea infectă)

În primul şi în primul rînd doresc să urez pe această cale tehnologică un friguros “La Mulţi Ani!” Radiodifuziunii Române, instituţie de mare nivel, al cărei sclav am fost odinioară şi ale cărei posturi de radio (în special Radio România Cultural şi Muzical) se aud ca dracu’ chiar şi din strada General Berthelot. Astăzi împlineşte 80 de ani şi trebuie să trăiesc cu marele regret că am lipsit de la petrecerea care a avut loc aseară la Hotel Rin. Mi-am ratat însăşi existenţa, tristeţea m-a cuprins indubitabil. Sufăr lugubru pînă la epuizare. Dar mă resemnez cu faptul că mi-am cumpărat astăzi bilete la Chick Corea şi John McLaughlin. Voi relata!

Revenind la ale noastre, vă promisesem aseară nişte instantanee sugestive din călătoria mea de vis cu trenul din Românica. Nu puteam începe mai bine luna noiembrie decît cu buda din tren şi cu alte clişee surprinse în Gara din Braşov.

[polldaddy poll=1063658]

Similar Posts:

Două zile în Braşov
Cu trenul (partea frumoasă)

Comments 6

 • Daca nu am mai avea astfel de WC-uri in trenurile din Romanica, ne-am mai putea noi lauda cu traditiile noastre din mosi-stramosi??
  Si apoi in tren te urci ca sa traiesti senzatii tari? Nu??:))

 • Eu am raspuns da. Tre sa recunosc ca daca ma sacaie vezica as folosi o toaleta chiar mai rea ca asta!

 • @Marry – Voi fi scabros: ar fi chiar nașpa să trăiesc o senzație din aceea tare și să fiu nevoit să mă chinui să scap de ea într-o astfel de budă.

  @Marius – Tăticu’, la noi (băieții) e mai simplu ca la ele (fetele). Hai să uităm de vezică și să încercăm alte “senzații tari”. Te încumeți? 🙂

 • Am vazut si ma rau + k dacii mergeau la hazna, nu? Nu suntem noi urmasii lor? singura solutie, INC-O REVOLUTIE, da’ nu iarasi din aia culturala…

 • @Ade: True.

  @Flo: Sau mai bine zis să mai așteptăm cîteva zeci de mișcări de revoluție ale Terrei pînă om putea să ne satisfacem nevoile prin trenuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.