Povestea podului

Se dă podul din imaginea aceasta. Un simplu pod fără foarte mare importanţă, trafic slăbuţ, însă ei l-au făcut ca să fie acolo. Trece pe deasupra unei autostrăzi mişto şi intens circulate.

Într-o seară, pe cînd era atît de tîrziu încît şi noaptea se dusese deja la culcare, eu eram moţ la baza podului. Înarmat cu revolverul din dotare, las maşina la loc ferit de amenzi, mă dau jos şi încep să urc. Deodată observ cu coada ochiului un autoturism suspect de culoare vişinie care se oprise prea nefiresc din drumul său. Ajuns la jumătatea podului, mă proptesc de balustradă ca să pot admira mai intens priveliştea. Atunci maşina suspectă vine pîşpîş şi opreşte fix în dreptul meu. Pregătit deja cu mîna pe trăgaci în buzunarul gecii, aşteptam să văd ce se întîmplă.

În clipa aceea, omul deschise geamul şi mă întrebă îngrijorat dacă am de gînd să mă sinucid. Zic “Ce?!” Că dacă vreau să mă arunc de pe pod, că foarte mulţi vin acolo să se omoare şi că era îngrijorat ca nu cumva să fac şi eu la fel. L-am liniştit spunîndu-i doar că vreau să fac nişte poze. Dar sigur nu vreau să mă omor? Sigur, sigur. Atunci a plecat şi eu mi-am făcut damblaua.

Similar Posts:

O nouă metodă de cerşit
Cine a spus că nemţoaicele sînt nasoale ?

Comments 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.