Popor de cameramani

La Aerosmith a fost culeanu rău de tot! Fără cuvinte. Însă altceva mi-a captat atenţia. Dacă se spune că românul s-a născut poet, ei bine, aflaţi că vă înşelaţi. Românul s-a născut cameraman. Mai mult de jumătate din cei aflaţi la concert au ţinut să înregistreze ba cu telefonul, ba cu diverse camere normale sau haşde, momente din concert. În loc ca toată lumea să stea cu mîinile pe sus aşa şi să le mişte în ritmul muzicii, stăteau ţapeni, încordaţi, constipaţi şi foarte concentraţi să prindă nişte cadre de excepţie cu camerele VGA. Am un prieten care măsoară săracul doar 1,62 m. Pentru el a fost practic imposibil să vadă desfăşurarea de la Zone Arena. A zis bogdaproste că au băgat ecranele mari din laterale. La un moment dat, făcîndu-mi-se milă de el, am vrut să-l iau în cîrcă să vadă ceva pe deasupra mîinilor întinse care zoom-au la maxim gadgeturile înregistratoare. Am preferat totuşi să nu. Lîngă grupul nostru era un puţoi care a înregistrat tot concertul. N-a cîntat un vers, n-a dansat deloc, n-a mimat un gest spontan. L-am întrebat: “Nu te supăra, cîtă memorie ai pe telefonul ăsta?” Răspunsul vi-l puteţi contura în minte aşezînd în ordine corectă cuvintele “mea”, “vrea”, “cîtă” şi “pula”.

Similar Posts:

From Vidraru with love
Adio piatră cubică ! Bulevardul Aviatorilor va fi asfaltat

Comments 4

  • Sa inteleg ca te-ai teleportat la concert? :D

  • Mah, na si tu,traim in lumea TIC-urilor :) Teribilism – da bine pe youtube. Nu stiu cum a fost la altii, dar eu am tipat cat m-a tinut guuuuraaa! :)) Jos palaria in fata lui Steve Tyler!

  • Cum am ratat Aerosmith? /:) cumva era ceva de genul: “Are cata vrea p**a mea?” raspunsul?

  • Aero .. cine ? Cine mai este si asta ? A cantat in Romania ? Cred ca am trimis cativa oameni la concert ca sa vad si eu cine e asta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.