Of, viaţa mea… Of, inima mea ?

Versuri scrise la caterincă… Maneliştii n-au nicio problemă existenţială sau cardiacă. Iată dovada.

Oamenii care ascultă muzică dezvoltă mai greu afecţiuni cardiace. Un studiu realizat la Universitatea din Maryland (SUA) relevă că ascultatul muzicii preferate timp de 30 de minute pe zi favorizează dilatarea vaselor de sînge şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină în organism. De asemenea, muzica relaxantă scade cantitatea de colesterol “rău” şi măreşte capacitatea de concentrare.

sursa

Similar Posts:

Jurnalul lui Tetelu, 28 ianuarie 2009
Bordel cu nasoale

Comments 6

  • Hauzi breh… frumosule, chiparosule… da’ de unde zici matale ca maneaua care este… este muzica da relaxat? 😀

  • Iata draga mea Ada ca nu intelegi contextul. Maneaua este un gen muzical de origine orientala (se pare ca a aparut in triburile turcesti), intotdeauna in masura aksak, ea fiind intr-adevar o muzica relaxanta. Admitem faptul ca maneaua este un gen muzical, relaxant, care provine din mosi stramosi si te duce pana la adanci batraneti pururea tanar! M-am facut inteles? Sursa: DTTC (Dictionarul Tiganesc al Triburilor de Cocalari) – editia a VII-a, ingrijita si revizuita de conf.univ dr. Aolo Versace si acad. Paolo Corelio. Editura: Puradelu’

  • @ Ada: Nu am zis asta. Studiul zicea de ascultatul muzicii preferate, deci manelistilor, cum le plac manelele, nu au probleme cardiace.

    @ Costin: Esti timpit rau de tot. =))

  • io nu-s de acord si argumentul sunt chiar eu 😀 ascult muzica preferata zilnic si tot mi se umfla picioarele pt ca am circulatia proasta.

  • @ Cory: Esti sigura atunci ca e muzica preferata? Poate picioarele tale simt altceva si nu le place. Incearca sa le pui sa asculte niste muzica in casti. Iti recomand sa le pui usor deasupra gleznelor. :)) Sa-mi dai detalii despre cum evolueaza lucrurile, da? ;))

  • Mai dom doctor dar ce sfaturi dai matale lu’ tanti Cory? Nidoflor i-ai recomandat? Pai ia te rog frumos, tot eu Academicianul, septuplu medaliat la Olipiada de gleznologie sa te invat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.