O mie de mulţumiri

Mai scurte sau mai lungi, mai proaste sau mai puţin proaste, mai plictisitoare sau mai interesante, articolele ce-au apărut pînă acum pe acest blog însumează cu însuşi acesta suma de 1000 (una mie). Totul a început fără să ştiu de ce mă apuc. Joaca asta a devenit cu timpul distracţie şi uneori ţinătoare de urît. Cu ocazia asta, am aflat şi eu ce ştiau antecesorii: că există multă lume rea pe internet, dar că mai sînt şi cîţiva oameni buni, pe care am nădejdea că i-am cunoscut.

Am aflat de curînd cinci opinii organizate, dar de data asta mi-ar plăcea să ştiu părerea TA, a cititorului fidel sau trecător, despre latura-mi blogheristică. Atîţia cîţi sînteţi, vă mulţumesc că-mi acordaţi cîteva clipe din timpul vostru pentru a citi singurul blogocilindru din lume [demonstrat ştiinţific].

Similar Posts:

"Who is your hero?" (2010)
Mesajul de Anul Nou al Preafericitului Naicu

Comments 4

  • La cat mai multe posturi!!!! CHiar daca nu comentez foarte des, te citesc constant. De ce? Pentru ca-mi place stilul. Ai o “amprenta” vizibila in orice text scris de tine. Ironia fina si comicul pe care-l gasesti in diverse situatii, sunt foarte apreciate, de asemeni. Imi mai plac categoriile si subiectele abordate si…tot! :D:d
    Keep up the good work!

  • Idem! Tine-o tot asa!=d> Toate bune!

  • Idem! Tine-o tot asa!=d> Toate bune!

  • Fanii te respectă şi-ţi mulţumesc foarte! :)>-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.