O imagine tristă, dar superbă

Este vorba de o fotografie pe care nu am făcut-o. N-am putut, era dovadă de neruşinare şi cretinism din partea-mi. Dar era ceva ce văzusem pentru prima oară. V-o povestesc.

Trecusem de benzinăria din colţ, apoi de bordel, de primul semafor, de al doilea şi de-al treilea. Am ajuns în punctul unde i-am văzut. Erau doi tineri frumoşi. El mergea în faţă; un tip solid, tuns scurt, blond. Ea era la spatele lui şi-l împingea; brunetă, părul îi acoperea umerii, drăguţă foc. Îmbrăcaţi de vară, mergeau pe trotuarul ce se afla în stînga mea. Rîdeau cu toată faţa, le zîmbea fiecare părticică a corpurilor imobilizate în două nenorocite scaune cu rotile. Dar nimic nu conta, erau împreună, se jucau, erau fericiţi ei doi şi-atît. Erau superbi, erau de-a dreptul frumoşi, se iubeau cu-adevărat.

Am trecut mai departe cu un nod în gît, confirmîndu-mi încă o dată că iubirea e totul pe acest pămînt. Sînteţi de-acord?

Similar Posts:

La mulţi ani !
Calendarul din bucătărie

Comments 4

  • tu, nod in gat?? hmmm… se intampla ceva… a fost prea mult soare?:D

  • Vezi? Imaginea trista era superba pentru ca se iubesc.”Ajutatoarele”lor nici nu mai conteaza.Iubirea,este fantastica, atunci cand o traim suntem superbi.Sa ai parte de multa iubire Naicule! O zi buna!%%-

  • Iubirea este frumoasa cand apartine altcuiva. Atunci cand o privesti la altcineva. Discutii interminabile au fost, sunt si vor fi pe tema asta. Nu spun ca iubirea dureaza o vesnicie, dar fiecare dintre noi a trait macar pentru “un timp” sentimentul.
    Dragostea este superba in orice forma a sa.

  • Nu oricine este capabil sa daruiasca iubire – un sentiment inaltator trait de oameni speciali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.