Nu mai am emoticoane

După cum aţi putut observa deja, cititorii fideli ai Naicu.ro, de cîteva zile mi-a dispărut colecţia de emoticoane (smilies) din articole şi din comentarii. Pînă la remedierea situaţiei, că tot veni vorba de smilies, mi s-a născut o întrebare retorică referitoare la smiley-ul care plînge. Da, aţi citit bine, smiley-ul care plînge. Păi, ori e smiley, ori plînge. Şi stînd mai bine pe budă să mă gîndesc, mi-am dat seama că emoticoanele de la Y! sînt aşa de haioase, încît şi cînd îţi apare un 🙂 sau un :)) cînd vorbeşti cu cineva, te umflă rîsul.

Sondare a opiniei: vreţi emoticoanele înapoi pe blog?

Similar Posts:

Pornaş (ep. 20)
Moment aniversar

Comments 6

 • Eu am fost foarte necăjită, ieri, când am vrut să las emoticonul cu plecăciune şi n-am avut de un’ să-l iau, pentru că fără lista cu pricina, pe de rost nu mă descurc! Da, spun DA listei emoticoanelor!

  P.S.: Nu utilizate în mod abuziv, ci în limita bunului simţ, cât să-mi permită să las o plecăciune Majestăţii Sale! 🙂

  O zi faină şi acomodare rapidă la serviciu,
  Iulia.

 • Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai adaugam si noi acolo.. dupa necesitati: un ranjet, o floare….etc.Pune-leeeeeeeeeeeeee please!

 • Frate, pune emoticoanele alea , imi lipsesc, auzi?

 • cum consideri,dar daca nu vrei sa te trezesti cu texte de genu (rad), (fac cu ochiul), (ranjet)… atunci modifica modificarea!

 • Faci cum vrei cu emoticoanele. Insa si cu ele si fara ele cam la fel e. 😉

 • Emoticoanele sunt un rău necesar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.