Music Challenge

Ca să fie clar din start, eu dau ignore oricărei cauze, invitaţii sau mai ştiu eu cărei drăcovenii venite pe Facebook. Aşa ar fi trebuit să se întîmple şi aseară, cînd am primit, via Sufleţica, o chestie care mi-a atras atenţia. Ştiu că nu trimite treburi alandala (cum fac alţi obsedaţi de Mafia Wars şi FarmVille), aşa că am dat accept. Nici nu ştiam în ce tocmai mă băgasem…

Jocul se cheamă Music Challenge şi constă în recunoaşterea cît mai rapidă a unor melodii mai mult sau mai puţin cunoscute. Se dă un fragment dintr-o piesă şi tu trebuie să alegi din cele 6 variante de pe ecran. Apoi, în funcţie de rezultat, poţi să spui şi cine interpretează piesele respective, asta dacă şi numai dacă nu greşeşti. Seara a fost pe loc compromisă, stînd pînă undeva spre miezul nopţii pe Facebook ca să mă joc ca prostu’. Prima care-mi va sări în cap (parcă o şi văd) este Piupiu, care a reuşit un zdrobitor scor de peste un milion două sute de mii, pe care n-am putut decît să-l obţin în proporţie de 70%. Cu promisiunea că mă voi răzbuna pentru prejudiciul adus blazonului pe care-l reprezint şi cu mulţumirile de rigoare aduse Sufleţicăi pentru obsesia creată, declar război tuturor! La luptă!!!

Similar Posts:

O apărut Disneyland în România
Ştiaţi că...

Comments 6

  • Daca ma pricepeam mai bine incercam si eu jocul asta. Asa nu vreau sa fiu pleava jocului. Elita e elita si trebuie sa recunoastem asta. 🙂

  • chiar interesant jocul imi place:d

  • Bitch, you just ain’t that good!!!
    suck it up.
    @Ciupanezul: multumesc de compliment

  • Te-am zapacit, Baicu. Rusine sa-tz fie ca m-ai facut sa pierd doo ore. NU MAI PRIMESC NICIUN CHALLENGE D-acu’. Am zis.

  • Nici n-ai idee cat de injurat esti pentru acest challenge!!! Cate ore poti sa pierzi si te mai oftici cand iti taie 30.000 din scor! Dar asa ma bucur cand apare boccia aia cu tortul si cu paharul de sampanie :))) De fapt parca acest challenge a plecat de la Sufletica??? 😀 Hmmm, hai ca nu o injur, dar parca o cafea merge! Nu mergeam parca la AFI Cotroceni? ;;)

  • oricum am castigat. lasati gargara. 😀 Io sunt regina. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.