Misoginismul a luat sfîrşit

Din moment ce un bărbat de culoare a ajuns la putere în SUA, ne confruntăm cu un moment global propice sublinierii faptului că omenirea încearcă să combată rasismul sub toate formele lui. Astăzi voi vorbi despre egalitatea între barbaţi şi femei.

V-aţi întrebat oare vreodată de ce întîlnim tot timpul bărbaţi pe semnele de circulaţie? Trecerea de pietoni şi lucrările sînt exemplele cele mai vii. Apoi la semaforul de pietoni tot timpul e o siluetă de bărbat. La ieşirile de siguranţă din clădiri şi alte edificii la fel. Dar de azi înainte femeile pot să nu se mai simtă marginalizate. Primăria oraşului Fuenlabrada (Madrid) a decis, din motive de egalitate între sexe, instalarea unor panouri de circulaţie şi avertisment care să conţină femei. Ce mă doare cel mai tare este semnul de trecere de pietoni, unde mă aşteptam să fie mai şucară gagica, cu părul lăsat, pantofi cu toc, o fustă mai scurtă, chestii fancy, în trend, cîteva accesorii must-have. Cît despre ţîţe, mă dezamăgeşte crunt! Bine ai venit, femeie… şnur!

semn-de-circulatie-feminin-2

semn-de-circulatie-feminin

Similar Posts:

Cît mai costă benzina
Paidighidam

Comments 4

  • f misto 🙂 mai ales ca lucreaza multe femei la asfalt =))

  • Cu siguranță. Sînt foarte istețe și îndemînatice.

  • deci mi-e greu sa citesc textu pe negru asta, si vreau sicer ca imi place cum scrii ,,, da nu pot … uofff

  • nu fi dezamagit…prima cred ca e ceva de genul “schoolgirl crossing”…dupa cum vezi, cand creste si se apuca de sapat, formele sunt mult mai bine definite. Parul e strans mereu pt un plus de mister :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.