Spală-te, spăla-te-ai să te speli !

Am un coleg care pute. Şi nimeni nu se sinchiseşte să-i spună. Vine cu aceeaşi cămaşă toată săptămîna. Dimineaţa pe răcoare mai e cum mai e, dar dacă se întîmplă să trebuiască să avem recoltă şi după-masă, îţi mută nasul din loc cu ce a acumulat peste zi. Mă uit la el şi nu transpiră deloc. Recunosc, şi eu mai perspir cînd trebuie să car lăzile de căpşuni de pe parcelă la tir, dar măcar nu pute. Ăsta duhneşte a stătut.

E un paradox la mijloc. Oamenii nu îi zic din bun simţ că pute. El vine la muncă mirosind a transpiraţie din rău simţ (probabil şi că nu-şi simte duhoarea proprie). Dacă s-ar inversa sintagmele, ar reieşi ca el să vină nepuţind din bun simţ sau noi să-i spunem cu rău simţ că pute oribil şi să se ducă în altă seră. Dar nu!
Recomandare: ASPD – apă, săpun, prosop, deo.

Alte sugestii din partea voastră?

Similar Posts:

Hai să înjurăm
Are cineva chef de înjurat ?

Comments 14

 • No, păi, dacă asta cu ASPD-u’ nu ţine, atunci, să scoată pe suportu’ dă uscat rufe, cămaşa, s-o pună agăţată pă balcon pân’ dimineaţa! S-o aerisi în cursu’ nopţii cât de cât, iar simţu’ duhorii ş-o atenua din gravitatea-i nesimţitoare! Jo no se pa altceva. Se tre naşpa nespălarea asta. :-<

 • Este dezagreabil sa ai pe cineva in preajma ta care pute de-ti muta nasul.Dar, sa mai fii si coleg cu el….este ingrozitor.El, s-a invatat cu putoarea pe care o emana si convietuieste bine merci cu ea dar voi ,ce vina aveti?
  Nu sunt de acord cu aerisitul textilei imputite deoarece in contact cu pielea calduta v-a puti si mai tare. Beeeh!:-& Singura solutie, aceea a disperarii ca sa zic asa ar fi sa-i ziceti toti, dar absolut toti , sa se spele ca deoarece pute. Altfel, asa il veti avea mereu langa voi(sconcs puturos), fereasca-va cerul!Cat despre perspiratie ( care inseamna dupa cate stiu eu :transpiratie …usoara) oooo Majestate esti dulce prunc fata de acela pe care l-ai descris:))Iti urez numai bine si in speranta ca nu te-am plictisit cu ditai comentariul, sa auzim numai de bine! P.S. Auzi? O fi alergic la apa?:-?

 • ii faceti cadou un set de camasi? sau un set cu toate cele? deo macar :))ii spuneti ca femeile sunt innebunite dupa acel parfum. clar :)) sau ii spuneti ca l-ar prinde bine si alte culori :)) ii prezinti un studiu despre cat de des este recomandat ca o persoana sa se spele, asa in treacat?
  vorbiti de muuulta apa poate ii intra in cap :))

 • Prietene, prestati un cadou de ziua lui, un sapun, deo si prosop! Am mai vazut cazuri de astea cand membrii orchestrei Academica apartinand UNMB, au facut in timpul repetitiei un cadou celebrului El Macho, un aparat de ras G…ilette! Nu pentru barba de pe fata pe care oricum nu si-o radea, ci pentru exact….ati ghicit dragii mei prieteni….parul de la subrat incredibil de stufos, care se vedea de foarte prost gust! (N.B. Duduiul vroia sa fie dirijor, era imbracat intr-un maieu galben si cand ridica mainile, daca erai la primul pupitru la Die Erste Geige, puteai sa-i gadili parul cu arcusul) Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! :d/

 • Parerea mea de extraspecialist extrasenzorial in probleme ultradelicate este urmatoarea: Zi de la obraz ca doar doar … ce mare lucru sa-i zici: “No te ofendas, lavarse de ese olor horrible.”

 • iubire da si mie id-ul tau!

 • Daca are net, te rezolv eu. Imi zici un id si ii explic eu ce si cum 😉
  Sau da-i un e-mail anonim si zi-i cam cum iti lacrimeaza ochii dupa el 😛

 • este incredibil cat de greu poate fii sa te speli cu apa si sapun dar el nu o simti mirosul trebuie sa fie ingrozitor ..eu in locul tau i as recomanda un sapun si sa treaca la spalat:d

 • Auzi mai papushe, Aceeasi Eu… Da’ matale de ce scrii poezii sh-atat, a? N-ai de gand sa scrii mai mult niciodata? Ca mie imi plac comentariile dumitale la adresa lu’ Sa Majeste. =))

 • Majesté, ^:)^ daţi-mi voie, vă rog, daţi-mi voie să-i răspund @Luizicăi Pisilica aici! Mulţumesc!
  @Luizica Pisilica: dacă-mi permiţi, te rog, să-ţi vorbesc la pertu, păi, altceva nu prea ştiu să scriu, d-astea aşa, texte d-astea cu un conţinut real, cotidian, d-ăsta dă zi cu zi parcă-mi pare anost şi mai lipsit dă cei câţiva doi, trei, cinci, şapte cititori ai mei, dă fidelitate extrem dă maximă decât aş fi avut vreodată! Plus că, aş vre’, într-o zi, să scoţ un volum dă poezii, să rămâie aşa a posteriori, să-şi bucure simţurile vizualo-artistico-poetice şi urmaşii mei, şi să zică: Ietă, bă, ce conoştinţă proast… ăă, entelegeantă avurăm în neam! Da’, aşa, de când s-a născut feicu’ ăsta al meu dă blog, eu am mai scris şi texte, însă, la fel, o dădeam într-o pseudo-literatură. Mulţumesc! :)>-

 • Asa ie… N-am citit de la inceput. Am sa ma mai uit. 😛

 • Nici eu nu ma spal, nici nu schimb hainele si ma simt super bine. E problema celorlalti daca nu se descurca :))

 • face economie la intretinere sa nu plateasca apa

 • poate nu are are apa calda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.