Miracolul de Crăciun

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, v-aş fi dorit tradiţionalul “fie ca”, însă n-am apucat. În vacanţe tot timpul încerc să mă îndepărtez pe cît pot de blogging şi să retrăiesc o lume mai reală ca niciodată, ajutat fiind de neaoşitate, dacă-mi permiteţi expresia. Sînt clipele pe care le aştept cu lunile şi care trec ca secundele. Şi oricum în perioada asta în general e cam pauză pe bloguri, toţi sînt plecaţi prin vacanţe, readerul e plin ochi, iar dacă nu intri vreo două zile, deja ţi-e lene să mai stai să citeşti tot şi dai un “mark all as read” de toată frumuseţea.

Şi tocmai din cauză că lumea mai ia cîte o pauză de sarmale, caltaboşi şi alte piftii, se întîmplă şi astfel de miracole de Crăciun, pe care le-am întîlnit cu foarte puţin timp în urmă.

Similar Posts:

Tymbark Fail

Comments 3

  • bine si cine nu are sarmale???,de caltaboshi nu mai vorbim k e lipsa si alte pftii nu cresc pe aici….ce sa faca? ori traieste din amintiri ori sta pe blog….asa e in tenis :((

  • @mama lu*SI: stai linistit, or fi mancaruri traditionale de Craciun si acolo unde esti tu…
    lumea intra pe mess in ziua de Craciun numai daca isi verifica mailul sau daca nu are familie.

  • @Myrciu:eu stau cum stau ,dar stai sa iti si explic cum sta treaba: eu nu primesc mailuri ptr k nu am familie ,atunci….tot pe blog stau! si din traditionalismele zonei, exemplificam: genunchi de rama(aia maro de sta sub pietre)in sos de piersici,urechi de strutz la ceaun,coada de urs in zeama de varza,copane de melc la gratar si toba de alge uscate.Tot sa craciunesti pe aici….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.