Mie mi-e dor de tine, dulce Românie !

N-am scris nimic pînă acum despre Ziua Naţională pentru că am aşteptat să văd ce spun alţii. Ca dovadă că apare pe 2. Unii au fost simpli urînd un la fel de simplu La mulţi ani, România! Mă bucur pentru ei. Alţii au găsit în ZNR cel mai oportun moment în care să-şi verse toate frustrările legate de ţară prin diferite colţuri ale reţelei. Însă cei mai infecţi au început cu mizerii orale şi anale despre patria în care s-au născut. Nu am să-i trec aici în pomelnic, nici exemple n-am să dau cu coprofagiile emulate, sînt mult prea jenibili. Dar mă întreb de ce o fac? Cum să-ţi înjuri propria ţară, pămîntul unde ai văzut lumina zilei? Înţeleg să-ţi înjuri conducătorii, să înjuri conaţionalii care te fac de batjocură în întreaga lume, dar să-ţi înjuri ţara? Şi mă refer la măscări nasoale, ad literam, cu cuvinte care încep cu litera m şi se termină cu uie sau care încep cu b şi se termină cu ăga-mi-aş*ula-neadeţarădecăcat.

“Un om normal are, într-adevăr, o singură patrie, restul sînt ţări.” (O. Paler)

Similar Posts:

Google Street View a ajuns în România
Cum e corect: "doi de i" sau "doi i" ?

Comments 7

 • Eh, iti pasa prea mult de ceea ce spun altii…

 • Eu ma bucur sa cred k tu esti un om normal.Si mie imi e tare dor de RO,o iubesc! doar ca eu nu prea sunt normala asta e problema, dar asta nu inseamna k ma dedau la porcarii si mai ales mizerii de injuraturi

 • Păi… nu zicea Tudor Vladimirescu că “…patria este boboru’… iară nu tagma jefuitorilor”?
  Dacă iei definiția de bună… normal să o înjuri…
  Jefuitorii fiind desigur… toți străinii care au venit să ne “jefuiască” și să ne “cumpere” țărișoara noastră … (care este ea).

  :d

 • eu am scris ceva, poate, interesant, despre starea actuala a tarii.
  Enjoy!:) : http://somelifequotes.blogspot.com/2010/12/pentru-romanica.html

 • Eu sint o persoana care isi iubeste tara.Asta e motivul pentru care am ramas aici si nu m-am dus in alta parte.Nu fac din asta un act de vitejie,nu ma bat cu pumnul in piept si nici nu-mi tin mina pe inima cind se cita imnul(decit poate cel mult in mintea mea).Consider ca tara mea e tara mea si gata!Actiunile de gen patriotard nu ma caracterizeaza….

  Sint multi care fac pe nebunii si se tavalesc(teoretic vorbind)pe jos din dragoste de atra.Sint altii care injura si injura pina le vine rau.Fiecare are dreptul sa se manifeste dupa cum ii este inima,sufletul,educatia,cantitatea de intelect….
  Asta nu ma mai sperie de mult…Cel mai tare ma sperie insa ,cei care confunda pina la identificare tara, cu cei care o conduc.Una-i una si alta-i alta,dar din pacate lucrul asta se intimpla tot mai des si e chiar grav din punctul meu de vedere.

 • @gina antonescu:
  Păi… dreptul tău să iubești fix ce vrei.
  Problema… așa cum o văd eu… e că unii cred că țara e teritoriul geografic; alții cred că e conducerea – care o fi ea.

  E o problemă de definiție.

  Tu spui că unii confundă țara cu cei care o conduc (vorba vine) …
  Tu cu ce o confunzi?
  :-?

 • rahat pe bat
  daca iti iubesti asa de tare tara trebuia sa ramai acolo, sa tragi la jug cu amaritii care au mai ramas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.