Mesajul de Anul Nou al Preafericitului Naicu

Dragii mei,
Am văzut prin alte bloguri declarate monumente aparţinînd patrimoniului statului, că se poartă moda trilanţului pe anul ce tocmai se încheie. Că s-a făcut şi că s-a dres. Că cum a fost şi că care s-au petrecut. Ţin să dezamăgesc opinia publică anunţînd faptul că anul acesta n-am făcut nimic. Au fost alte 365 de zile care au trecut pe lîngă mine ca vodă prin lobodă, spanac şi ştevie. Dacă vodă ar fi trecut şi prin urzici, era o chestie, numai că de data asta nu se pune problema, fiindcă urzicile pişcă, asta înseamnă excitaţie şi nu se potriveşte în peisaj.

Nu vreau să vorbesc despre trecut, ci despre viitor. Anul ce se încheie astăzi la ora 23:59 mă va surprinde încercînd din răsputeri să deschid o sticlă de şampanie care să facă “bum!!!” la ora 12 fix. Presimt din nou că nu o să reuşesc. Pe lîngă asta, voi urmări show-ul petardic şi bombic fulminant al locuitorilor unui renumit cartier bucureştean.

Se spune că aşa cum începe anul, aşa o să fie tot anul. 2010 începe foarte minunat cu un weekend prelungit. Aşa că la cît mai multe libere plătite. Şi să auzim numai şi numai de lucruri frumoase unii de la alţii.

Yearend şi weekend plăcut. La mulţi ani!

Similar Posts:

O mie de mulţumiri
Coiul de Aur 2009 - rezultatele finale

Comments 10

 • La multi ani si tie, “Preafericitule”! Ma bucur ca mai exista oameni bucurosi in Bucuresti ca deja imi puneam problema de rebranding al capitalei in “Tristesti”.

  Ne auzim (citim) la anul! 🙂

 • Mulţumesc, Răzvan. La mulţi ani şi la cît mai multe ponturi bune în anul ce vine. 🙂

 • preafericitul ( :)) ) Naicu, iti doresc un an nou mai bun si numai bine !!! … cate o urzica pt buci din cand in cand daca loboda nu-ti mai convine 😉

 • Sărbători fericite și un an nou mai bun!
  La mulți ani!

 • Majestate, sa dea Dumnezeu sa ai un an mai bun decat acesta care pleaca, de o mie de ori! Sarbatori fericite!La multi ani! %%-

 • P.s. Le urez deasemenea toate cele bune tuturor acelora care sunt in lista ta de blog.La multi ani!

 • Multa sanatate si multi multi ani inainte.

 • La multi ani! Esti un pic cam dur cu tine. Ai avut un an plin – concerte, calatorii, “rebranding” pentru blog si probabil multe altele pe care noi nu le stim. Multa sanatate si inspiratie pentru 2010.

 • io sper sa nu fie tot cam cum a inceput, caci m-am ars la mana intr-un mod foarte trist si mi-am petrecut noaptea cu laba intr-un bol cu apa si fara sa dorm. Ceea ce a fost si mai trist.

  Mai bine ar fi cum s-a incheiat 2009. Very nice. 😀

  La multi ani !

 • Un an nou plin de impliniri si realizari. La multi aniiiii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.