Manele Superstars

Fix acum nu ştiu cîţi ani de zile (să fie poate vreo şapte), trei minţi briliante se adunau într-o mică încăpere din sectorul 6 al Capitalei pentru a compune prima manea din cariera lor. Andrei Dela Sebastian, Naicu Monetărie şi Compozitorul Dean Giuleşti (pseudonime folosite pentru lansarea acestui proiect) şi-au unit cunoştinţele muzicale acumulate în decursul anilor pentru a naşte o capodoperă a culturii manelistice de început de secol al XXI-lea.

În mai puţin de şase ore de muncă aveam să ardem deja primul disc al hitului Dujmanii (-mi poartă pică), a cărui lansare oficială urma să aibă loc o seară mai tîrziu la petrecerea organizată cu ocazia zilei Octaviei. Muzica a fost evident copiată, ca orice manea veritabilă care se respectă. Textul valoros, compus de subsemnatul, a fost scris într-un moment de o inspiraţie nemaiîntîlnită, venită în urma şederii temporare într-un spaţiu divin – toaleta WC-ului (altfel nu ieşea). Să nu uităm de contribuţia personală violonistică răsunătoare şi plină de talent din middle eight, dar şi de sfaturile bine punctate la linia tonală a basului discontinuu ale maestrului Costin, acest mare slujitor al artei fără număr şi fără literă atît din ziua de azi, cît şi din cea de ieri. Lesne de înţeles că după cucerirea tuturor topurilor muzicale de specialitate cu această piesă, nu s-a mai auzit absolut nimic de proiectul Manele Superstars, formaţia fiind deţinătoarea premiului pentru cel mai bun one-piece band din toate timpurile.

Avertizîndu-vă că textul poate conţine limbaj obscen, vă dorim audiţie plăcută.

Similar Posts:

Außergewönliches Konzert für 3 Vuvuzelas
Concertul pentru vuvuzelă solo în Si bemol major

Comments 3

  • hahahaha… cadoooo de ziua Octaviei. Manelistilor :))))))

  • Hit-ul anului 2003, daca imi aduc eu aminte! :))))
    PS: Asta e singura piesa cu care il pot trezi pe Rares dimineata! :)))))))))))\:d/

  • Buey nicusor, ce vremuri :( S-au dus:( Era mare hit tin minte, mare bine petrecerile alea din acele vremuri….acum s-au dus toate…si petrecerile, si maneaua, si….. Sanatosi sa fim :* Te pup si multumesc respectiv pentru aprecierile dumneavoastra sincere si la obiect :P Te pup si te astept in tara :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.