Comments 5

 • Sa moara dujmanii mei daca nu cea mai mare cinste mi-o faci cand ma promovezi pe splaiurile nemioritice, respectiv hispaniolice si eu te respect la maxim.

  Daca imi promovezi muzica si inspre oceanul pacific eu si cu lautarii mei cant gratis la nunta ta.

  P.S.: Imi pare bine ca am revenit la tine pe blog. Mi-era dor de tine.

 • no sa fiu scurt in comm-ul asta, intrucat poti filozofa mult prea mult despre cacati. mai ales ca ei pot fi de mai multe feluri sau culori.
  de ce le spun asa? pt ca ii descriu perfect cuvantul asta, si neputandu-le spune fecale, ca nu-s destul de elevati sa inteleaga ce inseamna, am ales sa ii ajut, sa nu creada cumva ca le-am zis de bine.
  acesti cacati, ca sa nu-i mai judece lumea ca fiind niste resturi, datorita faptului ca asculta manele (in orice sens al cuvantului-chiar si cel larg, care sigur e mult mai ingust decat gaura din curu’ lu’ aia/ala cu ideea), vor sa introduca “maneaua” ca disciplina la conservator.
  cum rasa ma-tii de zdreamta umana care esti tu ala cu ideea sa-l bagi pe tiganul de salam, guta, denisa, copilu’ de aur, minune sau cine dracu o mai fi schelaind caineste, cu adevaraciunile din muzica clasica?cum poti tu sa crezii ca brahms sau chopin, pot sta in acelasi loc cu niste nonvalori? ii ca si cand ai compara mare de plastic cu mere naturale….
  de muzica hip-hop, house , trance, ai auzit, jegos/jegoaso care vrei manele in conservator, doar ca sa le poti si tu asculta prin casa, sau pe la petrecerile unde merg distrusii, fara sa mai fi subiectul batjocurii colegilor inteligenti in adevaratul sens al cuvantului? daca ai auzit si de genurile astea muzicale, de ce nu faci lobby si pt introducerea lor ca “studiu”?
  cine iti da dreptul tie sa introduci ca materie de studiu, orice cacat, cand stii bine ca muzica clasica nu s-a nascut in romania ca sa poti baga ce materii vrei tu (si, si atunci tre’ sa ai putin respect pt aia care te-au invatat si pe tine muzica, chiar daca tu esti un “mecanist” notoriu, care doar manele ar putea compune-si poate asta e si scopul tau.sa poti compune manele si sa le vinzi)? turbez cand aud tampitii care se cred mai presus decat restul , si fac doar ce le e lor bine, fara a tine cont de consecinte.
  toate astea se intampla intr-o romanie condusa de distrusi ce lovesc copii, fura voturi, si dau legi ciudate doar pt a distrage atentia de la ei, rudele sau prietenii lor, care isi asigura viitorul generatiilor viitoare, pe cai nelegale…. daca anastase ar fi stiut sa socoteasca, acum sigur baba aia de la conservator care vrea manele, era pensionata, si nu-i mai debita capul tampenii.
  nu pot decat sa privesc consternat la ce se intampla in romania, pana vine ponta sau antonescu la conducere, si sa-i urez la anastase si la zreamta aia umana interesata de manele, sa mi-o tina pe buze cum isi tine zamfir naiul !!!

 • Vai de noi!Am trait s-o aud si p-asta:”maneaua” ca disciplina la conservator. Domnilor, in ce lume traim? Pentru postarea de astazi, mr.Timerlache, aveti o bila alba!=d>

 • no comment!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.