Mai merită să faci muzică în România ?

BRAŞOV, ROMÂNIA. Doi tineri, angajaţi ai Operei Braşov, s-au aruncat marţi dimineaţă de la etajul şase al blocului în care locuiau, în cartierul Tractorul. Bărbatul a cazut primul, spun martorii îngroziţi, iar femeia l-a urmat, după cîteva clipe. Amîndoi s-au zdrobit de asfalt. Opera Braşov a pierdut doi dintre cei mai talentaţi instrumentişti – Carolina Caia avea 28 de ani şi cînta la pian şi harpă. Marius Caia avea 31 de ani şi cînta la contrabas.

Citiţi mai multe pe Ziua şi www.brasovultau.ro.
Părerile hai să le dezbatem la comentarii.

Similar Posts:

Doar pentru cine nu are ureche muzicală
Schimbarea la faţă a Eurovisionului

Comments 8

 • Socant de-a dreptul! Dumnezeu sa-i ierte!!! 🙁

 • mai ar fi ceva de spus? pacat de tineretea lor 🙁

 • of… n-am cuvinte 🙁 Dumnezeu sa-i ierte!!! 🙁

 • După această groaznică ştire sînt şi mai mulţumit că am plecat din România. Îi înjur şi mai tare de mamă pe ăia care conduc ţara aia de căcat. Întotdeauna au făcut aşa nu numai cu muzicienii, CU TOŢI.
  De-asta se cîntă ca un căcat în toate orchestrele din ţară.
  De-asta lumea din toate instituţiile artistice nu lucrează cu dăruire. Sînt din ce în ce mai puţini cei care o fac.
  NE TREBUIE BANI CA SĂ TRĂIM, BĂI, BULANGIILOR !!! Uite cum se moare.
  Cred că asta vor… să moară toţi şi să rămînă ei bazaţi şi şmecheri.
  RUŞINE!
  Dumnezeu să-i ierte.

 • chiar crezi ca daca salariul ar fi fost altul nu s-ar mai fi intamplat asta?
  In niciun caz nu e un motiv sa iti iei viata, cred eu. Societatea nu te ajuta deloc, dar macar erau doi. Cauti solutii, etc.
  foarte trist

 • pacat! Dumnezeu sa-i ierte!

 • Regret nespus ca doi artisti de valaore ne-au parasit.Trebuie sa le multumim celor care ne conduc tara pentru conditiile mizere in care ajung sa treaiasca artistii in Romania.Din pacate nu cred ca sunt singurii care au recurs la aces gest disperat cum au facut cei doi.Institutiile de cultura din romania au in fruntea lor oameni mediocri care isi pun ampreta in viata artistica a Romaniei,Statul Roman lasandu-le libertatea sa calce cu bocancii peste vietile si in sufletele artistilor(exemplu relevant Cristian Mihailescu director Opera Brasov,apsovit examenul de licenta cu nota 6,50,individ care a condus Opera din Constanta de unde a fost dat afara de angajatii acesteia.Ajunge director al Operei din Brasov,unde se pretinde mare artist promovad mediocritatea in institutia pe care o conduce).Uneori imi este rusine ca sunt roman si din pacate foarte multi artisti,am ales sa imi continui viata artistica in alta tara.Poate cineva va reflecta la gestul celor doi si la situatia artistilor inca ramasi acasa.Dunmnezeu sa ii ierte si sa le gaseasca un loc acolo sus!

 • @ Lucian: Mare dreptate ai. Tu unde ai ales sa-ti dezvolti aptitudinile muzicale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.