Lor le-ar păsa ?

De cînd cu dezastrul din Japonia, au şi început să apară primele reacţii în online. Cum era de aşteptat, cele mai multe se văd pe facebook. S-au creat tot soiul de grupuri care salvează viaţa oamenilor de acolo, care îi scot de sub dărîmături, care le recuperează casele şi maşinile luate de tsunami, care dau like la Japonia şi tot felul de alte cauze pline de entuziasm şi convingere. Pentru ce?! Oamenii ăia sînt ruinaţi, vai de mama lor, iar fazele astea nu-i ajută cu absolut nimic. Însă poporul român se dovedeşte a fi încă o dată inimos şi alături de oricine aflat la suferinţă. De aceea o altă metodă de a-ţi arăta sprijinul pentru japonezi este schimbatul pozelor de profil cu steagul lor naţional. Ăsta da ajutor umanitar!

Iar acum vine întrebarea pentru 100 de puncte: oare dacă (Doamne, fereşte!) s-ar întîmpla aşa ceva în mult iubita noastră ţărişoară, ar face şi ei la fel ca noi? Că mi-a venit o idee pe care am pus-o într-un jpg.

Similar Posts:

Black or white ?
Verifică asta afară !

Comments 3

  • Bineînţeles!…că nu. 🙁

  • :)) Chiar la asta ma gandeam si eu zilele trecute, cand am vazut pe facebook un post de genul “Help Japan”. Dar oare Japan would help us? m-am gandit, simtindu-ma putin vinovata pentru nemiloasele ganduri…

  • daca va fi un cutremur ca ala in romania, nu mai au pe cine ajuta prietene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.