llaollao – natural frozen yogurt

Primul semn clar de început al verii în zona pe care o habitez are loc odată cu primul terral. Odată cu sosirea lui de pe tărîmurile sudice, putem spune fără niciun fel de problemă că a venit vara, fără să mai aşteptăm solstiţiul de peste o săptămînă. Primul terral de vară din acest an a fost prin jurul lui 10 aprilie, cînd postam pe facebook un screenshot în care arătam cum au fost 33°C. O chestie care a durat un pic, după care a urmat un timp normal.

Terralul adevărat a venit acum cîteva zile, cînd temperaturile iar au atins valori de 32-36°C. În aceste condiţii, e bine de ştiut că serile sînt tropicale, mercurul din termometre situîndu-se undeva între 26 şi 30 de grade (poate chiar mai mult pe alocuri).

Ce-ţi rămîne de făcut în asemenea condiţii? Unii aleg baia în piscină, alţii în mare, unii aleg să dea drumul la A/C în casă, alţii să se suie pe pereţi. Cei mai deştepţi aleg llaollao – o chestie pe care am descoperit-o întruna din serile astea călduroase. Deplasîndu-mă pe faleza din sat, am descoperit cu plăcere înfiinţarea unei noi bodegi şi a acestei franchize de îngheţată de iaurt natural sau iaurt natural îngheţat (cum naibii s-o traduce “natural frozen yogurt”). O invenţie grozavă spre care am fost acaparat de o tînără speranţă a vînzătoarelor spanioloaice care m-a invitat să degust noul îngheţat natural iaurt (iar am inversat). Plăcîndu-mi, am intrat în incinta micuţei locaţii şi mi-am achiziţionat un Sanum (foto). Acest Sanum presupune un rînd de îngheţată iaurtică naturală (traduceţi voi mai bine!), muesli cu ciocolată, căpşuni, kiwi, ananas, iar muesli, iar natural îngheţat iaurt (…?…) şi puţină miere. Combinaţia e delicioasă, merge perfect la doi paşi lîngă ţărm (şi nu numai), plus că e un competitor serios la deja clasica îngheţată (fără natural şi iaurt adăugate). Mai multe informaţii aflaţi de pe site-ul www.llaollao.es (flash, deci necompatibil cu iPhone, iPad sau iPod), iar dacă veţi avea vreodată şansa de a ajunge prin diaspora iberică, merită încercat neapărat. Drum bun şi poftă bună!

Similar Posts:

Un mesaj scurt şi la obiect
Antifurt pentru Aston Martin

Comments 6

  • Eu o sa astept sa te intorci in comuna asta europeana (aka Romania) ca sa imi gatesti un iaurt inghetat natural.. ca e mai bun cand ti-l pregateste altcineva…

  • Avand in vedere ca esti foarte asteptat acasa, ma gandesc sa iti pregatesc eu un iaurt natural rece ca gheata… sa simti savoarea gustului…

  • Ai incercat inghetataria italiana din Pto Marina, aia de sub hOpencor, langa gafas Martin?…

  • Bineinteles. Aia e cea mai buna inghetata din lume (deocamdata).

  • Aferim

  • Acum gasesti frozen yogurt si in romania, in mall cotroceni, langa imax:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.