Flori online

M-am decis să fac ceva ce n-am făcut niciodată: să cumpăr flori online. Ideea mi-a venit în timpul unei beri cu R&B, iar R-ul din combinaţie mi-a recomandat site-ul www.floridelux.ro, pentru că îi ştie, i-a testat şi că sînt foarte profesionişti.

Ajung acasă, mă bag în pagina lor de prezentare, analizez, intru şi la concurenţă ca să văd preţuri comparative, îmi bag picioarele, nu-mi plăcea nimic de la alţii şi revin pe floridelux.ro. Mi-aş fi dorit un buchet de trandafiri şi frezii, dar, cum nu era pe stoc, am ales într-un final un buchet numai din trandafiri roşii format din 13 fire la preţul de numai 200 de lei, cu tot cu livrare (poza 1, poza 2). Suma nu e de ici, de colo, dar am zis să mă risc, că deh, ocazia era una deosebită.

Trebuie să introduci adresa destinatarului, intervalul orar în care să fie livrate florile şi să compui un mesaj de amor din adîncul inimii. Am ales data de ieri, 13 iulie, orele 9-12, mesajul nu vi-l zic (sîc!), dar şi cu un e-mail suplimentar la ei în care le ziceam că ar fi nemaipomenit dacă le-ar livra între 11 şi 12. La un sfert de oră, aflu intempestiv că destinatara intra într-o mare şedinţă de la 10:30 şi le dau un alt e-mail în care le spun, citez: “Ştiu că sînt stresant, dar s-a schimbat modificarea şi v-aş fi recunoscător dacă aţi ajunge între 9:30 şi 10:20.” Răspunsul educat şi parcă ireal a venit fără întîrziere: “Nici o problemă. Curierul nostru va ajunge în intervalul specificat. Vom reveni cu un email pentru confirmarea livrării. Mulţumim. O duminică placută, Ioana T.”

Şi aşa a fost. La ora 10:15 EET primeam telefon de la sărbătorită, confirmîndu-mi ea însăşi într-un mod emoţionant, că am înnebunit la cap. Ştiam deja asta, nu era nevoie.

Aşa că dacă aveţi nevoie vreodată de livrări de flori online, recomand cu mare căldură site-ul www.floridelux.ro.

Similar Posts:

Primul blog românesc
Cum să iei un cartonaş roşu în doar 13 secunde

Comments 7

 • Buna idee, eu am apelat la altii si au facut praf surpriza sa nu mai spun ca erau si foarte ofilite. O sa-i incerc si pe ei. Mersi de idee. 😉

 • auzi ti-am spus ca ai inebunit la cap?? ca vorba aia… la picioare nu aveai cum 😀
  ;;)

 • @ Ciupanezul: Npc.

  @ Sufleţica: Acuma depinde şi la care cap… ;))

 • Reclama mascata… De fapt NEmascata

 • De fapt, DEmascată.

 • Multumim pentru aprecieri. Suntem in permanenta in contact cu clientul si ne dorim ca acesta sa fie multumit de serviciile primite. Astfel de posturi ne bucura enorm si dincolo de castigul financiar este o satisfactie morala cum rar intalnesti.

  Multumim,
  Ioana Teodorescu
  http://www.floridelux.ro

 • si eu sunt foarte, foarte multumita de floridelux.ro Am avut la firma de dat un buchet unei persoane foarte foarte foarte foarte importante si a iesit totul asa cum sincer nu ne asteptam. un buchet asa cum nu am mai vazut in romania. bravo lor, ii recomand cu cea mai mare caldura:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.