Lecţii de viaţă

M-ar bate divinitatea dacă aş afirma că ori de cîte ori îmi spăl maşina vine ploaia. Nu, hai să punem cărţile pe faţă şi să spunem lucrurilor pe nume. Faza cu ploaia de cele mai multe ori e pură coincidenţă, că dacă ai sta şi te-ai uita la Busu, ai vedea dacă va ploua sau nu. Nu e aşa mare greutate. Şi se mai întîmplă să vrei să-ţi speli maşina azi şi să înceapă să plouă după ce ieşi de la spălătorie. E numai şi numai vina ta că nu te uiţi pe cer să vezi dac-or fi nori sau nu. Acum, gata, a venit vara. Ploile încep cît de cît să se rărească şi maşina se poate păstra curată pînă la prima stradă pe care o udă primăriile.

Eu mi-am învăţat lecţia cu norii şi cu prognoza meteo. De străzi udate nu se pune problema. Iar de ieri înainte am învăţat şi o altă lecţie ignorată atîta amar de timp: să nu mai las maşina sub stîlpi, eventuale fire sau copaci. Pentru că o păsărică deranjată la stomac se va găsi întotdeauna să-şi verse amarul pe maşina ta proaspăt spălată.
ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Similar Posts:

I like it all
N-a mai plouat demult

Comments 4

  • Se rezolva cu o carpa uda. 😉 nu e nevoie sa o speli. Gandeste-te ca ii dai lustru si nu mai vine ploaia 😀

  • Am si eu problema asta pt ca parchez sub un copac ..si am cuiburi intregi ..eu nu stiu ce mananca pasarile mai nou ..dar asa ceva si atat de mare si atat de scarbos nu am crezut ca poate sa le iasa pe dos..

  • 😕 Pasarile mananca seminte,musculite,firmituri de paine 🙂
    Tu cand mananci fasole te uiti la ce lasi in urma?Diferenta dintre tine si pasari este ca tu faci la wc si ele in natura.

  • Mai nasol e toamna,cand trec carduri de pasari.Sa vezi atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.