Iubesc oamenii cu bun-simţ

Nu cred că aş fi ajuns la performanţa să fiu încîntat aşa de dimineaţă. Cu doar un sfert de oră întîrziere şi un zbor impecabil, am ajuns la concluzia că şi la noi se poate. Reţeta e zîmbetul pe buze şi amabilitatea. Titlul l-aţi citit? Domniile lor sînt de vină. 90% din cei care au călătorit au fost persoane între 50 şi 85 de ani. Cocalarii cu maiouri Anporio Armani nici nu atingeau pragul de a intra în parlament.

Şi totuşi, cu fiecare drum mai înveţi cîte ceva:
a) Dacă nu ai fost în America eşti un nimeni. Un distins domn la vreo 50 şi ceva a ţinut să sublinieze încă din a treia frază rostită că el a fost în State şi că el ştie cum decurg lucrurile cu aeroporturile, cu mafia, cu îmbarcările sau cu firmele de pază şi securitate. Aştept şi eu să ajung peste ocean ca să mă deştept. Deocamdată sînt prost.
b) Ceilalţi atotştiutori sînt retarzii care răcnesc că ei merg de două ori pe săptămînă cu avionul de 100 de ani încoace şi ameninţă că fac reclamaţie pentru orice căcat. Cocalarului de azi-noapte însă nu i-a ieşit.
c) Faza cu alesul locului pe net cînd îţi cumperi bilet e chiar pe bune.
d) Ţeapa luată e dublul plătit la porcăria de taxă de bagaj de cală, care mai nou se plăteşte tot pe net, odată cu achiziţionarea biletului. N-am ştiut.
e) Am zis că iubesc oamenii cu bun-simţ?

Similar Posts:

Dragă Bucureşti, te urăsc din tot sufletul meu !
Cel mai tare banc din toate timpurile :))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.