iPoo

ATENŢIONARE! Acest articol nu poate, ci chiar conţine limbaj murdar!

De cînd am intrat şi eu în lumea nebună a celor cu telefoane deştepte, fiecare zi reprezintă o nouă experienţă de viaţă virtuală. Deşi la început eram sceptic în ceea ce priveşte utilitatea unui iPhone în comparaţie cu cea a unui telefon bazat pe Android, ei bine, ieri, după multe bătălii, problema s-a rezolvat definitiv şi irevocabil. Doar în AppStore este disponibilă aplicaţia iPoo (traducere liberă în limba română “măCac”), care are sloganul “bored while you poo?” – o adevărată descoperire pentru umanitate, cea mai desăvîrşită operă de artă de la Istoria Literaturii Române de la origini şi pînă în prezent şi pînă în prezent.

Ca să facem o prezentare pe înţelesul tuturor, iată cîte ceva din prezentarea aplicaţiei:

iPoo este o nouă aplicaţie pentru iPhone care-ţi îţi oferă să faci ceva cînd te caci. iPoo este o comunitate socială care aduce împreună căcăcioşi din întreaga lume. Scrie mesaje, desenează graffiti, cîştigă puncte şi insigne şi vezi ce postează ceilalţi cînd se cacă.

CUM FUNCŢIONEAZĂ?
Cînd deschizi iPoo pe iPhone-ul tău, te conectezi instantaneu cu ceilalţi utilizatori care se cacă. Poţi vedea şi crea mesaje sau desene pe pereţi, căcat stream sau chiar vizualizare pe hartă. Şi e deştept – îţi oferim doar informaţia relevantă pentru zona în care te afli. Poţi vedea ce au postat ceilalţi în acelaşi loc în care te-ai căcat.

Aplicaţia este foarte interesantă, multe lucruri pe care nici nu le bănuiam aflîndu-le cu ocazia accesării ei. Am aflat că în acel moment fericit din viaţa mea se căcau 79 de persoane, greutatea totală de căcat era de 27,65 kg, cantitatea de gaz metan emanat de 14,22 litri, 2133 de pătrăţele de hîrtie igienică erau trase cu apa, costul total al hîrtiei şi apei trase la WC era de 4,04 dolari. Ce mi s-a părut foarte ciudat a fost că la numărul de toalete înfundate şi al persoanelor care aveau diaree mi-a dat cu virgulă: 2,37 toalete, respectiv 1,58 persoane diareice. Ceea ce este liniştitor este faptul că dacă doriţi să împărtăşiţi şi cu alţi oameni experienţa pe care o trăiţi cînd vă aflaţi pe budă, puteţi să vă conectaţi via facebook sau twitter şi astfel toată lumea din lista voastră de prieteni va afla marea voastră realizare.

Mai mult decît atît, aplicaţia este ABSOLUT GRATIS!!! Intraţi acum pe AppStore sau direct pe site-ul www.ipoonow.com, unde puteţi vizualiza nişte screenshot-uri şi afla toate informaţiile pe care le doriţi despre acest subiect. A sosit clipa să spuneţi lumii întregi cînd şi cum vă căcaţi.

iPoo – What do you do-do when you poo-poo?

pîsî: şi pentru că am tras şi eu o başină un screenshot, iată care era situaţia în Bucureşti aseară aproape de ora 22.


Similar Posts:

Scrisoarea unui elev indignat de la #bac2011
Joyce - o nouă marcă de îmbrăcăminte

Comments 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.