Invitaţie în Spania

diana-pap-wcFie că eşti sau nu în domeniu, sigur ai văzut acum două zile în presă cum o soprană din Timişoara a protestat vehement aşezîndu-se în plină stradă pe o scoică de wc abandonată de un oarecare nesimţit. Cu blugii în vine şi, cel mai probabil, din cîte reiese din fotografie, aşezată complet pe budă (lucru pe care majoritatea femeilor îl fac doar în propria casă), artista s-a lăsat imortalizată de mama ei (!!!) pentru posteritate şi publicitate. Cu toate că soprana a vrut să transmită un mesaj prin gestul ei şi să tragă un semnal de alarmă asupra nesimţirii care ne înconjoară, aceasta a uitat totuşi să tragă şi apa după ce şi-a terminat treburile stradale.

bideu pe strada malagaÎn orice caz, pentru că nu merită s-o lungesc prea mult pe seama acestui subiect urît mirositor şi cum fiecare e liber să spună dacă e de acord cu ea sau nu, vreau doar să o invit pe tînăra speranţă a muzicii clasice româneşti în Spania, la Málaga (altă ţară membră UE şi alt oraş la fel de european ca şi cel de pe malurile Begăi), unde fix ieri, la o zi după păţania sa, am găsit pe stradă un bideu la fel de abandonat, la care să se poată spăla liniştită în văzul tuturor spectatorilor. Că doar vorba aceea: “viaţa e o scenă.”

foto: opiniatimisoarei.ro

Similar Posts:

Trei ţări, trei bănci, trei angajaţi
Asigurarea Blue Air Flexi, încă o ţeapă marca Blue Air

Comments 1

  • Sunt curios daca a gasit vreo oferta pentru hartie igienica in revista de la Kaufland 🙂
    Mie mi se pare ciudat ca asta se califica acum ca o stire (nu ma refer la articolul acesta). Chiar nu se mai intampla nimic in tara asta? Acesta a ajuns sa fie considerat un subiect “fierbinte”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.