Un apel oarecare la 911 şi nişte întrebări

Iar scriu de Michael. Voi aţi ascultat înregistrarea apelului de urgenţă la 911 făcută chiar în momentul în care nu mai respira? Eu am ascultat-o şi mi s-a părut foarte ciudată o chestie. Cel care a sunat a zis că este vorba despre un bărbat care nu mai respiră, că cineva încearcă să-l resusciteze şi că are 50 de ani. Atît. Nu că e Michael Jackson, regele muzicii pop, celebrul, vedeta etc.

Ce s-ar fi întîmplat dacă spunea asta? Îl mai credea cineva? Dar dacă se întîmpla în România treaba asta, cum era?

Similar Posts:

Poveste de spus mai departe (teaser)
A murit Michael Jackson

Comments 4

  • Tocmai, e foarte dubioasa treaba. I s-a dat doar adresa, centralistul incerca sa il tina de vorba si ambulanta deja era in drum spre ei. Ce e foarte dubios este faptul ca nu a zis ca este vorba despre Michael Jackson absolut deloc. :-/ sa fie vreun truc de-al lui? Vreo revenire spectaculoasa?

  • La noi, in afara faptului ca te ia drept cretin si te intreaba si ce ai mancat aseara sa se lamureasca ca nu e “la misto” apelul, mai dureaza si vreo ora pana ajunge ambulanta. Ca la noi la nimeni.

  • eu cred ca a dat dovada de modestie

  • Mie mi se pare ca a actionat f bine. Cred ca daca spunea ca e vorba de Michael incepeau multe alte intrebari si pierdeau timpul aiurea. mi s-a parut desteapta miscarea, f calm tipul care a sunat, buna reactie la stres. La noi… nu stiu ce sa zic..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.