INCREDIBIL: Ardei încolţit în ardei [FOTO]

Cu puţine zile în urmă apărea ştirea conform căreia o gospodină din Reşiţa a cumpărat dintr-un supermarket roşii cu seminţe încolţite. Ei bine, la nici măcar o săptămînă, un gospodin dintr-o altă localitate mai îndepărată (adică eu) a cumpărat din alt supermarket un ardei verde. Vrînd să-l folosească într-ale gastronomiei, la tăiere a constatat cu uimire că în loc să găsească în mijlocu-i celebrele seminţe, a descoperit un viitor ardeiuţ mititel. De menţionat faptul că era cel mai frumos ardei dintre cei expuşi la magazinul respectiv. Costul său a fost de 0,51 € iar exponatul încă mai poate fi admirat la Muzeul Naţional al Frigiderului Meu pînă cînd o să puterezească de tot. Intrarea este gratuită.

Similar Posts:

Boule
Cum se dă restul ?

Comments 3

  • io mai nou mereu gasesc asa….poti sa te joci, cumperi toate culorile de ardei si iti faci clinica de avorturi. faci chiuretaje de ardei rosu, galben si verde (era cat p-aci sa scriu albartru) si dupa aia faci prescriere de anticonceptionale…..bla bla bla, ti ni ni ta na na…nici eu nu stiu ce vreau sa spun

  • Bine, bine. Ardeiul e incoltit in alt ardei. Dar cand vin rezultatele Coiului de Aur, ca suntem in perioada pastelor, e vorba de oua?

  • Vaaai… oribil ardeiutul ala. In alta ordine de idei… cat e biletul de intrare la muzeu?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.