Începutul sfîrşitului

Că viitorul este al maşinilor, asta e fără doar şi poate. Numai că viitorul ăsta nu e aşa de îndepărtat precum pare. M-am dus la Carrefour din nou (nu ştiu ce am avut anul ăsta cu magazinul aista), am luat cîteva lucruşoare şi am ajuns la casă. În acel moment m-a lovit ceva nou. Pe lîngă faptul că exista o coadă unică şi de acolo fiecare căruţ mergea la casa care se elibera cel mai repede, au apărut în peisaj nişte maşini la care mergi să-ţi plăteşti singur produsele. E foarte simplu la prima vedere: scanezi produsele luate, plăteşti şi pleci. Am încercat să filmez procedura, dar,  la a doua vedere, am avut oareşce probleme cu scanatul, pentru că anumite coduri, ştiţi prea bine, pînă şi casierii le introduc manual din diferite motive.

Pînă la urmă am reuşit. Am scanat tot, am băgat cardul, pinul, am luat bonurile şi cam asta a fost.  Am rămas însă cu întrebarea dacă aşa ceva ar prinde în România. Voi ce credeţi?

Similar Posts:

Ce carburanţi folosesc maşinile în Spania ?
Cum să mănînci gratis în Gibraltar

Comments 4

  • Misto sistemul,e si in Alcampo de ceva timp.In rromania nu cred ca va fi impelementat prea curand pentru ca masina usureaza muuult ¨ciordeala¨,sau cine stie doar daca un paznic ar sta postat permanent acolo,ar fi neprofitabil insa.

  • Da, prinde la “pisicute”, clonari de carduri si alte cele. Deci la noi mai bine nu. Si-asa suntem reticenti cu platile cu cardul.

  • Nu stiu… Eu am vazut asa ceva in England. E cam plictisitor sa ti le scanezi singur ca de altfel si sa platesti cu cardul. Dar daca e coada mare presupun ca ar putea prinde.

  • Sepoate plati si cash,merge chiar mai repede decat tranzactia cu cardul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.