În vacanţă obosesc, la serviciu mă odihnesc

Pentru că vacanţa trebuie trăită din plin şi toate momentele din ea fac obiectul concentrării şi dăruirii mele, nici de data asta nu pot spune că m-am odihnit. Dacă vrei cu adevărat să o simţi (vacanţa), e musai să adormi după miezul nopţii şi să te trezeşti cu noaptea în cap. Aşa am făcut prin călătoriile europene din săptămînile trecute, cînd plecam dis-de-dimineaţa şi mai ajungeam seara acasă.

În urbea lui Bucur lucrurile stau la fel. Mă trezesc în fiecare dimineaţă de luni pînă vineri cu un scop precis. Scopul durează 10 minute. Apoi mă întorc acasă, aş putea continua somnul, dar ai cu cine pe lumina asta? Jaluzele ioc. Măcar azi voi lega cele zece minute cu o faptă bună pentru nişte oameni care nici nu se aşteptau să-i ajut.

L.E.: i-am ajutat. Toată lumea e fericită.

Similar Posts:

Beau ceai
România la o săptămînă

Comments 5

  • nu cred ca as avea spatiu aici sa scriu cate fapte bune am facut.Totusi nu trebuie sa ma laud cu ele, cineva, undeva o sa le recunoasca.

  • Apropo de servici, mai e mult pana luni? Mi-e un dor sa pun arcuse si sa beau o cafea in holul filarmonicii, ce n-ai vazut! :p

  • @ Sufletica: Cunoaştem. >:D< @ Monichina: Tu precis ai luat-o razna. Cu cafeaua hai treacă-meargă, dar cu arcuşele în hol???!?!?!?!!?

  • Hehe, am facut-o si pe asta! :)) Cu stanga cafeaua , cu dreapta creionul! :)) Femeie ocupata, nu asa! :p

  • […] oferită de domnişoara Jane, noi doar trebuia să îi spunem unde vrem să mergem. Anul acesta, bebeul a vrut să mergem acolo unde e frig şi bine. Din păcate, vremea a fost călduroasă, dar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.