IMAGINI ŞOCANTE: Copil maltratat crunt de părinţi

Violenţa în familie a atins în ultima vreme cote alarmante. Din ce în ce mai mulţi copii sînt pur şi simplu terorizaţi de către părinţii lor. Pedepsele crunte aplicate celor mici aduc prejudicii grave unităţii şi armoniei familiale. De cele mai multe ori părinţii îşi supun odraslele la chinuri groaznice prin care trec crunt, psihologii fiind de părere că aceste întîmplări pot avea repercursiuni dezastruoase în creşterea, formarea şi educarea copiilor. Dr. Klars Jongestrom, rector la Universitatea Internaţională “Barn i behov” din Stockholm, face un apel la îngăduinţă şi înţelegere, trăgînd şi un semn de alarmă în ceea ce priveşte tratamentele inumane pe care le primesc copiii acasă.

Este şi cazul unei familii numeroase din blocul vecin, unde ieri am surprins pentru dumneavoastră imagini absolut şocante. Pentru a păstra limita decenţei şi pentru a priva persoanele care nu doresc să vizioneze fotografiile incredibil de dure surprinse de reporterii noştri, le vom publica în rîndurile de mai jos. Continuarea citirii acestui articol implică acceptul dumneavoastră. Următorul conţinut nu este recomandat minorilor şi nici persoanelor cardiace. Genul programului: horror.

Acest copil de numai 12 ani este obligat să se plimbe cu trotineta pe balconul casei care nu măsoară nici 7 m². Contactaţi telefonic, părinţii acestuia nu au dorit să facă vreo declaraţie.

Similar Posts:

5 maşini parcate una după alta
Ştiaţi că...

Comments 6

  • Foarte socant. Cand am vazut titlul am crezut ca o sa dau coltul, dar lasa ca merita vazut. Cand l-am vazut pe pustulica ala de mai era el protagonistul tau intr-o filmare la piscina cu grasutul … mi-am dat seama ca e dracul ala de copil. Parintii au decat vina ca nu il altoiesc cu ceva sa se invete minte. Daca vine in cap de acolo? “E dracia dracului. Treci in casa imediat.”

  • DA e foarte trist ce se intampla. Tocmai vedeam la stiri ca o femeie si a ucis copilul de 3 ani ce sa-i faci acestei femei au zis ca femeia suferea de o depresie puternica.oricum imaginile lasa de dorit si de aici se vede implicarea parintilor……….

  • deci tu esti cu capu stiai? =)) ma asteptam la cine stie ce drama, sange si cand colo… :))

  • mda… nici macar nu ai copii, specialistule

  • Trist, foarte trist! De vina este si lumea si mediul in care traim.Parca nu mai avem loc pe Terra, spatiul de joaca se ingusteaza pe zi ce trece.Parerea mea…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.