Ia, uite, frate…

Dacă vrei să urmăreşti ProTV Internaţional online, trebuie să fii băiat cuminte, să-ţi faci cont şi să plăteşti un abonament lunar de 9,50 USD. Asta ca să o vezi pe berbeaca de 30 martie Dascălu şi pe Ambrambrubrbmburica cum ridică ele România în slăvi şi cum încearcă să convingă românii pierduţi în diaspora să se întoarcă acasă. Dragelor, ştim cu toţii că nicăieri nu e mai bine ca acasă tv, dar mai ho cu atîta piar prostesc că o dăm în penibil!
Cel puţin, m-am liniştit cînd am citit asta: :-j

Pentru cei interesati, va informam ca de pe pagina principala a site-ului PRO TV International puteti accesa pagina dedicata vizionarii gratuite a episoadelor telenovelei “Regina” pentru cei aflati in strainatate.

Similar Posts:

Fer plei
Reclamă la Bancaja cu Bud Spencer

Comments 6

  • te-ai scos.Io nu am reusit sa iti gasesc episoadele tale preferate din Regina…ma ierti? Acum daca tot ai aceasta ocazie sa le vezi online cred ca nu te mai vad la ochi curand:D

  • #:-S M-aţi scos din foame. Trăiască Teleeurobingo Show!

  • tu dar eu cunosc o famielie care a facut treaba asta si nu se vede foarte bine. numai ca nici eu n`as da 10 dolari pe luna ca sa vad porcariile astea de pe pro.

  • LA ce sa vezi protv intermational in romania aaaaa??

  • :)) regina? ti-e dor de ea, asa-i? ;))

  • deh, atat ii duce capul atat realizeaza si ei pentru audienta lor.pacat, se pare ca numai la capitolul CSR exceleaza 🙂 e bine si asa. deocamdata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.