Iar am apărut la ştiri

Mi-e scîrbă de românii ăştia care ne fac de rîs peste tot în lume. I-aş schingiui, i-aş trage pe roată, le-aş da foc cu bricheta puţin cîte puţin, i-aş însemna cu fier încins între picioare, i-aş lua şi i-aş băga într-un cazan mare cu căcat fierbinte şi i-aş lăsa acolo să putrezească. Cred că îmi înţelegeţi mesajul dacă o să priviţi clipul următor în care se face referire la siguranţa din metrourile din Madrid.
M-am uitat la buletinul de ştiri de după-amiază unde ne-au făcut iarăşi de doi lei vechi. Începînd cu minutul 1, secunda 23 îl putem cunoaşte pe Gică, un ciorditor român care acţionează după-masa în metrourile Capitalei. Are orar fix şi a fost reţinut de mai mult de 10 ori de către poliţişti. Ne arată şi ce tehnică de a ciordi are. Cîştigă între 2000 şi 3000 de euro din furtul de portofele.
Urmăriţi cu atenţie. Dacă nu înţelegeţi vreun cuvînt, mă încumet la tradus.

P.S.: Gică, să fii de rîs şi de bătaie de joc!

Similar Posts:

Puto rumano !
Răsărit de soare

Comments 10

 • vai de natia noastra…ma alatur si eu la cele scrise de tine..sa-i oparim pe netrebnici…

 • Gicule, treci acas’, nesimtituleeeee! Multumesc, Telecinco, pentru ca mi-a dat sansa sa vad pe un’ isi face veacu’ porcu’ ce mi-e barbat!
  Multumesc, Naicu, pentru ca, gratie blogului tau, am luat cunostinta de meschinariile barbatului!

  P.S.: Vii tu acas’, netrebnicule!

 • Nasol..la stiri aici s-a spus ca in Spania s-au concediat 300.000 de oameni iar 100.000 au fost romani. Cat despre hoti..ca in Cipru…sa li se taie mainile.

 • Frate, eu n-am nimic cu el. Dar vreau comision 😀

 • […] rumano ! 4 februarie 2009 În atari condiţii, ne mai mirăm de acest afiş pus anul trecut de un magazin din […]

 • Mda. Si eu vreau comision mainile lui, sa i le bag in fund

 • Escu are poza cu Johnny Depp. Haha. Interesant filmu’ ala. Nu foarte, dar suficient. 😀

 • Deci ma enervez si azi!!! Frate, nu-i suport pe astia!!! Toti cocalarii pleaca la ciordit in strainezia si apoi se dau mari!!! La bootcamp cu voi toti!

 • @ Ada: Ţi-am mai băgat unul să te enervezi şi mai tare.

 • bai nene ce avetii cu ei,si ce daca fura si eu fur din buzunare nare nimic e o meserie daca nu avem ce trebuie sa murim de foame sau ce fiecare isi castiga viata cum poate…daca nu e de munca of ce lume rea.. sin inca ceva lasa sa fure furatii ma cat mai puteti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.