Cum să furi o bicicletă

Am şi eu bicicletă. De cînd mi-am cumpărat-o, am ieşit de cîteva ori cu ea, eminamente să dau o tură pînă la un bancomat sau un chioşc. Ca un bun cetăţean care încearcă pe cît se poate să aibă grijă de sine şi de bunul său, mi-am cumpărat cască, antifurt şi claxon (ăsta din urmă intra cu ochii de pisică la varianta de top, am deja un executive în casă şi mi-ajunge). Momentan mi-ar mai trebui nişte mănuşi, am să fac şi upgrade-ul cu ochii de pisică (sau un eventual far), costumul lăsîndu-l pentru cînd oi avea mărimea XS.

Lăsînd într-o zi bicicleta într-o parcare de biciclete, observ la vecinii staţionaţi regulamentar un accesoriu în plus. Nu era vorba nici de vitezometru, nici de butelcuţa cu lichid, nici de mînere adiţionale, ci de un antifurt în plus pentru şa. Nu mi-ar fi trăsnit prin cap că se pot fura şeile, dar iată că se practică, nu degeaba avîndu-le toţi legate cu antifurt. Mi-am luat şi eu repede, ca să am bicla şi mai în siguranţă. Şi tot degeaba, mai ales că şi pe-aici se face la fel ca la Bucureşti.

Aruncaţi o privelişte la clipul următor.

via Vlad

Similar Posts:

Cu ce să-ţi desfunzi nasul ?
Naicu sinucis

Comments 3

  • INCREDIBIL!!!!!!

  • Vrajeala maxima. Pai daca ala il filma, atunci aia din jur normal ca nu faceau nimic. N-ai vazut la Politie ca imediat l-au inhatat cand cameramanul era in cafenea?

    Vrajeala mai baieti. E cam rasuflat reportajul vostru, sincer. De ce nu ati avut in locatie si Regia? Pentru ca va era frica sa va luati picioare in cap?

  • Vrajeala de vrajeala acest clip . In primul rand locatiile nu au fost alese deloc bine , pentru ca lipsesc si cartierele rau famate ale bucurestiului ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.