Comments 7

 • sa-mi gasesti un tomberon, ca vin 🙂 nu mai stau aici nicio secunda 🙂

 • Tomberonu lu Tolea? :-j

 • Stimate Domnule Naicu, numele meu este Discopery Talent si reprezint cunoscuta agentie de impresariat arfistic spectacole in aer rece, Raton. Suntem cei mai tari in lume si ca sa va faceti o idee despre ce inseamna fenomenul Raton, va spunem doar atat: impresariem arfisti precum Dorel Schiopu dela Crevedia, Mitica Talent din Uasinton, Adrian Pustiu’ de Bronz sau ilustrul academician in ale muzicii false (gen muzical aparut in paleolitic), Petronel de la Baicoi. Pe scurt, dorim sa colaboram cu arfistii dumneavoastra din clip, considerand de interes mondial ceea ce apreciatii presteaza! E o muzica din genul fals de reala calitate, care va bate toate topurile din intreaga lume, facandu-i uitati pe iresponsabilii si degradatii mari artisti de la Hollywood!!! E fantastic ce se intampla in aceasta tara, e fantastic cum artisti adevarati precum cei din imagine, “ridica” imaginea Romaniei in lume, in detrimentul mult mai demodatelor concerte simfonice sau a spectacolelor de opera existente in institutiile de profil din tara. Ba mai mult, distinsii Fernando si Roxana, deja sunt vedete TV, cantand “laif”. Din pacate marea majoritate a locuitorilor tarii, apreciaza astfel de fenomene precum cel de mai sus, ori celebra legenda cu tomberonul de la Fenomenala si Senzationala emisiune a ilustrului Dan Diafonescu sau alte actiuni similare. Halal tara, halal oameni, halal natiune! Bravo Romania! Ce talente scoti in lume…..

  N.A. A se observa ironia, ca altfel ajungem la nebuni cu astfel de excremente ale tarii!

  Va pup si va stimez pe toti cei putini normali existenti din tara asta, indeosebi pe tine posesorule de blog:)

 • Costine, eşti fenomental!!!!!
  Promiţi cu comentariile astea. Ai auzit de viitorul concurs SCROTUL DE MARMURĂ? Ai grijă… Te pup în aceleaşi zone endocrine. :-*

 • Promit Naicule? Uauuuuuu, adica o sa ajung si eu celebru precum distinsii Fernando si Roxana? ;;) Ce tareeeee! O sa iau scrotu’!!!! Sau “Lindicu’ de fata mare”! Nu m-ar deranja nici asta :))))))))))))

 • =)) ma gandeam ca el ii penibil dar tipa-i mult peste el, la penibilitate ma refeream

 • Sìnt fenomene, cei care ìi primesc ìn studiouri pe acesti ocrotiti prin lege,(pt ca sìnt pe cale de disparitie)si nu stiu daca se pot gasi alti dobitoci mai mari??? Prosti sìnt cei ce privesc asa ceva,mai exact cred ca nu mai avem ce sa privim,si nu mai avem cu ce sa ne consumam timpul liber,de aceea dam importanta la orice prostie.Este doar o parere,si nu trebuie sa-i da-ti importanta.:-?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.