EXCLUSIV ! Hoţie fără margini: Spanioli prinşi la furat

După cum vă promiteam aici, Blogocilindrul lui Naicu prezintă în exclusivitate un articol incendiar despre cum fură spaniolii.


Ei bine, am fost la benzinărie să… ghiciţi ce. În Spania, pe timp de noapte trebuie să plăteşti mai întîi şi apoi să bagi benzină. Merg şi zic că vreau de 40 €. Semnez, iau bonul, mă uit pe el şi-mi zic în gînd “ia uite, de 40 de euro bagi 33 de litri”, aducîndu-mi aminte cu nostalgie de vremurile în care un litru de benzină costa 80 şi ceva de cenţi. Termin de alimentat şi deodată observ ceva ciudat. Pe bon scria că sînt 33,31 litri, iar la pompă arăta ca am băgat doar 33,30 litri. Deci mai puţin cu un centilitru faţă de ce era scris pe bon.

De asta nu mai zice nimeni nimic? Ăsta nu e subiect bun de dat în mass-media ca să denigrăm la rîndul nostru imaginea spaniolilor care fură ca nişte nesimţiţi şi fără niciun fel de scrupule din buzunarul nostru, al cetăţenilor cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite, al contribuabililor români? Că ei ştiu să o facă foarte bine cînd vine vorba de noi… Astăzi un centilitru, săptămîna viitoare alt centilitru şi uite aşa se fac averile pe seama noastră. Neobrăzaţilor!

Similar Posts:

Cum cedează un cedează
Şapte cuvinte despre noi

Comments 7

 • […] și de ce nu și băieților, sperând la un raspuns la multiplele mele întrebări. Ocserver, Naicu, Blegoo, ce părere aveți? This entry was posted in R.R-isme and tagged Contraceptiva […]

 • Extraordinar!
  Si zic ei de noi ca suntem, citez celebrul septet: “români, ţigani, hoţi, crime, violuri, cerşetori, curve.”:((
  Eu chiar nu sunt fericit ca traiesc in romania:(.

 • Eu cred ca e o eroare de calculator… Nu e calibrat calculatorul cu pompa (nu stiu de unde am scos-o) daca era sa fure, furau mai bine nu cu centilitri :D

 • Lasă, băh… că o să vi se dea de la (m)UE…

  :)

  “…Un credit de cel mult 100 miliarde de euro pentru Portugalia ar fi “suportabil” pentru UE, dar Spania are o datorie publică de 203,3 miliarde euro – mai mare decât a vecinei iberice, a Irlandei şi Greciei la un loc, potrivit The New York Times (NYT). Din sumă, 192 miliarde euro trebuie returnate în 2011, aşadar este iminentă nevoia de a lua un împrumut pentru refinanţarea datoriei. “Europa îşi permite prăbuşirea Irlandei, chiar şi a Portugaliei, dar nu şi a Spaniei, care este ultima linie de apărare, căci, fiind prea mare pentru a cădea, reprezintă un risc sistemic pentru moneda euro”, este de părere Pablo Vázquez, economist la Fundaţia de Studii Economice Aplicate din Madrid. Un împrumut pentru Spania ar goli vistieriile statelor UE, consideră Vázquez…”

  (http://www.gandul.info/international/dupa-proptirea-irlandei-ue-se-teme-ca-trebuie-sa-opreasca-prabusirea-spaniei-7749810)

 • @ Blegoo: Drăcie, tre’ să fug repede cît mai pot.

 • Si io, un amarat de fost sofer eram prost ca masluiam pompa? Puneam de 40 de lei in loc de 50 de lei sa-mi iasa de-un pachet de tigari si ii faceam gaura sefului? Sau din cand in cand mai dadeam cu masina in garduri ca sa ii bag la paguba pe benzinari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.