Drumul spre scîrbiciu

A trecut 09.09.09, ora 09:09:09, oră la care eram în drum spre scîrbiciu. Între casă şi locul unde plătesc impozit la stat, prestînd servicii melomane, sînt vreo 16 km. Pe care în modul cu nicio maşină pe drum i-aş parcurge în 15 minute, iar în modul “heavy traffic” (ăla de la NFS) în 35-40. Azi a fost o zi din aia cu multe maşini, că în sat lucrează ăştia la înfrumuseţarea scuarului. Pun palmieri pe mijlocul străzii, care de fapt nu sînt palmieri. Sînt nişte chestii mari şi hîde, asemănătoare palmierilor, cărora eu nu le conştientizez numele. Şi lucrează băieţii într-o veselie (sau în mai multe veselii), asta numai ca să consum eu benzină aiurea.

Jumătate din drum e în oraş şi cealaltă pe autostradă. Ca şi cum aş locui în Pipera şi m-aş duce în fiecare dimineaţă să muncesc undeva la Piaţa Scînteii Presei Libere. Niciodată nu fac mai mult de 30 de minute, la modul că opritoarele lu’ peşte reduc semnificativ viteza de deplasare prin oraş. De aceea, îmi doresc o maşină care, înainte de orice penis din ăsta care dîrdîie, să plutească peste el. Sau, şi mai bine, o maşină care să plutească peste toţi.

Similar Posts:

Cel mai tare tricou cu România
Cum să începi o duminică

Comments 3

  • Parca Becali (sau Tetelu) zicea ca viseaza sa ramana el singurul din lume care sa posede masina, ca sa se poata plimba linistit cu ea pe Magheru, cum si cand are el chef. E adevarat, idealul tau e mai inalt, mai ales la propriu. :))

  • I-aţi Naicule elicopter tată. Aşa eviţi o grămadă. Numai că tot ceea ce trebuie să ştii este că trebuie să îl porneşti cu 2 ore înainte să pleci la serviciu să se facă autoungerea şi conducerea lui este destul de dificilă.

  • Auzi Naicule, iti pun eu o pila la Iberia sa faca un drum Toremollinos-Malaga si re(c)tur! Iti dai seama cum ar fi sa zbori in 15 minute si sa mai primesti si un breakfast din parte companiei, inclus in pret 😉 mic dejun la inaltime…dream ce repetitii vei avea la Filarmonica care este? :)) Te pup din scuarul de palmieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.