Disclaimer – autenticitatea juriului

Pentru că am primit observaţii în ceea ce priveşte personalităţile care iau parte în juriul celei de-a treia ediţii a Festivalului şi Concursului Internaţional COIUL DE AUR 2009, venim astăzi, 16 decembrie a.c., cu un comunicat de presă care atestă cele incriminate de unii dintre voi.

Juriul din acest an, care va desemna cîştigătorii coaielor de aur, argint, bronz, dar şi al menţiunilor şi premiilor speciale, este format din Daniela, Raluca şi subsemnatul. În măsura posibilităţilor, cel puţin două treimi din juriu vor lua parte la decernarea premiilor ce va avea loc pe 28 decembrie la ora 22 într-o locaţie ulterior anunţată. În cazul în care vor exista modificări, acestea vor fi făcute publice numaidecît. Şi pentru a nu mai exista dubii referitoare la membri juriului, aceştia pot fi admiraţi în toată splendoarea lor mai jos, într-o fotografie oficială extrasă din serialul de succes Tînăr şi neliniştit: Raluca (dreapta), Daniela (în stînga Ralucăi), Naicu (stînga). În plan îndepărtat se află reprezentantul Casei Regale – Alteţa Sa, Regele Nicolae I, sub al cărui înalt patronaj are loc această competiţie, Domnia Sa neavînd însă drept de vot.

Festivalul şi Concursul Internaţional COIUL DE AUR 2009 beneficiază de supervizarea riguroasă şi atentă a organismelor abilitate în domeniu: Federaţia Unită a Testiculelor (FUT) şi World Testicle Association (WTA).

clanul

Similar Posts:

Cînd este Gala Coiul de Aur 2009 ?
Nominalizări Coiul de Aur 2009

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.