Deci se poate

Blogul ăsta a ajuns de ceva vreme să fie un fel de loc de dat cu capul. Atunci cînd mă lovesc de cîte vreo problemă, dau aici cu user-ul şi parola şi mă apuc să scriu. Nemaifrecventîndu-l în ultimul timp, diferitele nemulţumiri s-au concentrat pe problema avioanelor şi a companiilor aeriene.

Dar, de data asta, apropiindu-se sărbătorile de iarnă, e loc şi de un articol pozitiv.

Pe scurt povestea stă în felul următor:

Am cumpărat bilet pentru două persoane cu Blue Air. Acelaşi cod de booking, acelaşi traiect, acelaşi [insert here ce vrei tu]. Toate bune şi frumoase pînă în momentul realizării check in-ului online, unde calculatorul (în lipsă de cunoştinţe sentimentale între persoanele care călătoresc) a alocat locuri separate în avion. Logic şi la mintea cocoşelului este că atîta timp cît doi oameni cumpără un bilet laolaltă, îşi şi doresc să zboare unul lîngă celălalt, fără a mai cheltui nişte bani de pomană pentru nişte locuri în avion.

Moment în care am dat un twit.

Şi ce să vezi? A doua zi primesc răspuns la twit de la Blue Air în care mi se spunea să le trimit un email pentru a soluţiona problema apărută. Cine s-ar fi gîndit că totul o să se rezolve atît de simplu? Nimeni. Şi uite că totuşi locurile au fost schimbate nu doar pentru dus, dar şi pentru întors – bonus din partea companiei.

Acum nu mai am decît un singur dubiu: ori s-au călit flagrant după treaba asta antologică, ori chiar încep să se mişte lucrurile. Sper totuşi să fie ambele variante. 🙂

Similar Posts:

2(0)16 cuvinte
Caut o poezie, da' nu găsesc

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.