De ce n-am mai scris

Pentru că e clar că online-ul mă defineşte cînd realul nu mă copleşeşte. Şi pentru că am fost acasă unde a fost tare bine. Şi pentru că a fost vacanţă şi e chiar aiurea să stai pe net cînd ai şi tu acolo cîteva zile de viaţă. Mai intram pe net să-mi verific mailurile, să mai arunc un ochi pe reader sau să văd ce statusuri mai are lumea (doar în top news, nicidecum în most recent). Plus că mi-am dat seama că oricum tot ce scrii în perioada sărbătorilor de iarnă nu contează (oricum nimic nu contează practic). Cel puţin în cazul meu aşa a fost. Pentru că şi viaţa asta virtuală mai are nevoie de o pauză din cînd în cînd.

La mulţi ani 2011!

Similar Posts:

Cele 5 felicitări pentru Coiul de Aur 2010

Comments 3

  • Viata virtuala trebuie delimitata bine de cea reala, altfel se prea poate sa te scufunzi in ea. Chiar daca stii sa inoti, capcanele virtuale sunt mari. Concluzie: nimic nu se compara cu o viata reala si palpabila, restul… doar fum.

  • On line-ul parcurge cu noi timpul in care avem timp si suntem singuri,dar si din virtual se sare in real si se pot contura pagini frumoase ;)asa cum si tu ai evadat in frumusetea realului de acasa cu frumusetea sarbatorilor si a vacantei.Bine ai revenit pe blog!!!

  • La mulţi ani şi la cât mai multe postări şi ţie! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.