Daţi-mi voie să înjur !

Cuvintele dizgraţioase de astăzi sînt dedicate tuturor bocciilor din lume care cînd deschid uşa la maşină, o ating pe cea parcată lîngă, lovind-o şi zgîriind-o.
Şi în special cretinului care mi-a făcut-o azi, îi urez o adîncă şi sinceră muie!

Similar Posts:

Chestii care mă ene (XI)
Cu ce se scoate siliconul de pe haine ?

Comments 4

  • Consoleaza-te, nu esti singurul! Si eu am un vecin(politist),un nesimtit, un troglodit!De cate ori coboara fiica sa din masina, deschide cu manutele ei mititele, cu puterea ei de ingeras pe care o are la 4 ani ,ca nu imi racaie numai vopseaua, ci, imi lasa si in tabla urma . Are masina de culoare inchisa(albastru) si eu gri. Imagineaza-ti ca in fiecare dimineata sterg vopseaua lui. I-am aratat si a zis ca fiica sa , care este un copil si nu-si da seama ce face, nu are rabdare sa-i deschida el portiera si atunci (poate) se intampla.Eu, ce pot sa fac Naicule? Uite: iti dau un sfat:sa nu blestemi ca ii strici( spargi) carma si intreg echilibru ‘ energetic in univers. Dar, m…e, multa m…e, lui, si intreg neamului lui de nesimtit: cat cuprindeeeeeeeeee!In rest, sa auzim de bine Naicule!
    ;;)o:-)

  • crizata e ranita???????????????? fuck…fuck… fuck…

  • @ pissi_mic: Merci, dar veştile astea nu reprezintă “să auzim de bine”. Sper să nu mi se mai întîmple.

    @ Sufleţica: :(( Da. Mai bine mi-o lovea groaznic, că ştiam că se repară, decît porcărele din astea mici care nu se vor îndrepta niciodată.

  • :)) URAAAAAAA nu sunt singurul care am injurat astazi cand mi-am gasit portiera plina de vopsea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.