Dacă mie mi-e silă, de ce să nu le fie şi altora ?

Îmi pare rău să mă tot repet, dar nu am cum să nu trec cu vederea următoarea ştire proaspătă.

Un grup de 19 persoane (majoritatea români) a fost reţinut într-o operaţiune (nume de cod: Sharpei) desfăşurată în provincia Almería, din sudul Spaniei. Se pare că aceştia au fost implicaţi în cel puţin 100 de furturi care au avut loc în hoteluri, restaurante sau case din provinciile Almería şi Murcia.

Printre obiectele găsite se afla şi o copie a unei viori Stradivarius din secolul al XVIII-lea. De asemenea, poliţiştii au mai confiscat televizoare, instalaţii de sunet şi hardware, console video, bijuterii, telefoane mobile, unelte, arme, muniţie, un taser, precum şi 200 de grame de cocaină, bani cash şi 10 autovehicule.

Grupul acţiona după un plan bine pus la punct, de obicei pe durata nopţii, realizînd înainte de fiecare furt chiar şi un studiu elaborat referitor la tabieturile celor ce urmau să fie prădaţi. În urma acestei operaţiuni a poliţiei, s-a ajuns la concluzia că şeful grupării realiza trafic de droguri prin telefon, cunoscut sub numele de tele-coca, ceea ce se traduce printr-un droguri delivery – lumea sună, cere nişte droguri la o anumită oră şi un anumit punct şi se realizează livrarea.

În final, nu pot decît să întreb retoric pentru a nu ştiu cîta oară: fraţilor (de care mi-e scîrbă şi ruşine şi care nu o să citiţi niciodată rîndurile astea), chiar nu v-aţi săturat de atîta furat şi să fiţi atît de batjocuriţi în presa din întreaga lume? Chiar nu vă ajunge că sîntem priviţi ca ciuma Europei? Încă vă mai face o deosebită plăcere să ieşiţi în faţă cu căcaturile astea şi lumea să ne vadă ca pe nişte ţigani slinoşi, pe care, dacă ar avea ocazia, i-ar sfîşia/măcelări/sfîrteca/tranşa (vă ajung sinonimele?) cu prima ocazie?!

Închei repetînd întrebarea din titlu: dacă mi-e mie silă de voi, confraţii mei (cică), cum să nu le fie şi altora care ne urăsc infinit mai mult?

sursa: europapress.es
s
ursa foto: murcia.es

Similar Posts:

Málaga CF vs FC Barcelona - un altfel de cronică
Cît costă un taxi de la aeroport din Málaga ?

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.